Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Macky Gee – “Psychopath”

Als je met een been – en zeker met twee – in de drum-‘n-basswereld staat, mag je het bij de naam Macky Gee niet in Keulen horen donderen. De man achter misschien wel de luidst meegezongen drum-‘n-basssong ooit, “Tour“, draait al jarenlang mee in de scene met zijn agressieve, melodieuze schijven. Een album is ondertussen al geleden van It’s A Gee Thing uit 2020; voorlopig teert de dj-producer op losse singles. Het voordeel dat hij wel heeft, is dat hij beschikt over een ruime collectie aan dnb-klassiekers. Denk daarbij aan bijvoorbeeld “Black Widow” en “Aftershock“, dat onlangs nog in een VIP-versie werd uitgebracht.

Die laatste release kon op zeer gemengde reacties rekenen omwille van de ’techno’-drops en dus keert de Brit voor “Psychopath” terug naar de good old days. De klok slaat terug drum-‘n-bass, meer nog zelfs: na de eerste seconden van de drop die exact Macky Gees signature sound weerspiegelt, volgt een switch-up naar jump up. Het hek is dan van de dam, want de chaotische, stalen geluidjes springen de boxen uit. De Brit gaat letterlijk helemaal mental met deze nieuwe track en daar zal een groot deel van zijn aanhang zeker niet rouwig om zijn.

Skanken op Macky Gees beats kan op 5 juli op Rampage Open Air en op 26 juli op Tomorrowland.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Body Count - "Psychopath" (feat. Joe Bad)

Ooit beschouwde de conservatieve Amerikaanse maatschappij hiphop en metal als gevaarlijk. In de jaren ’90 was Ice-T een van de vaste doelwitten….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Summit & Sub Focus - "Go Back" (feat. Julia Church)

Wie al van John Summit gehoord heeft, denkt vermoedelijk aan de producer achter “Where You Are“. Ook wij deelden die gedachte aanvankelijk,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Grafix - "Body Language"

Op Tomorrowland en Rampage waren we al behoorlijk te spreken over Grafix, waardoor hij – hoewel hij al ettelijke jaren ervaring heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.