Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MRCY – “R.L.M”

© CPU – Marvin Anthony

Met rasse schreden verovert MRCY momenteel de (soul)harten van menig muziekliefhebber. Het duo uit Londen dankt die flinke opmars mede aan Black Pumas, die hen als voorprogramma van hun Europese arenatour in maart een mooi en groot podium gaven. Het maandenlange werk achter de schermen werpt nu dus haar vruchten af en er is nog meer goed nieuws voor de nieuwbakken fans. Het eerste album VOLUME 1 verschijnt immers al op 10 mei en zal acht nummers tellen. Met “R.L.M” krijgen we nu al de derde voorbode hieruit te horen.

De vorige single “Flowers In Mourning” zindert nog na of daar is de opvolger “R.L.M” al. Het nummer ligt minstens even goed in het oor en bezit dat retrokantje dat tegenwoordig zo populair is. Toch is MRCY allesbehalve een band die zich laat leiden door trends of hypes. Op “R.L.M” kiezen ze namelijk niet voor de makkelijkste weg naar succes, maar net dat brengt het nummer naar een hoger kwaliteitsniveau. De stem van Kojo Degraft-Johnson fladdert als een zelfbewuste vlinder door een bloemenweide en weet op de juiste momenten een landing te maken. Die bloemenweide wordt door het muzikale brein Barney Lister mooi van kleur voorzien, met veel oog voor subtiele details. In dat opzicht is “R.L.M” alweer een ferme single!

VOLUME 1 verschijnt op 10 mei.

Facebook / Instagram / X (Twitter)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2039 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MRCY - "Flowers In Mourning"

MRCY zit nog in het prille begin van hun bestaan, maar toch worden ze al met argusogen in de gaten gehouden. Het…
InstagramLiveRecensies

Black Pumas @ Vorst Nationaal: Soul voor het grote publiek

Vijf jaar na het uitbrengen van zijn debuutplaat, mocht Black Pumas zich al opmaken voor een concert in Vorst Nationaal. De band…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.