Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia – “Incredible” (feat. Labrinth)

De tijd dat Sia bovenaan de hitlijsten stond, ligt al enige tijd achter ons. Popalbums 1000 Forms of Fear en This Is Acting staan rijkelijk gevuld met hits en die worden dan nog eens aangevuld met nog een aantal goeie songs. Sia bewees met nummers als “Breath Me” dat ze een goeie songwriter is, lang vooraleer ze met David Guetta en “Titanium” een eerste monsterhit scoorde. Toegeven, ook wij zingen dat nummer soms nog a capella in de douche, maar sinds This Is Acting is de output van de Australische toch aan de zwakkere kant. Ze bracht de afgelopen jaren nog een kerstalbum, een controversiële film (waarin Maddie Ziegler een autistisch meisje speelt) en een album uit met Diplo en Labrinth. Binnenkort verschijnt er een nieuwe langspeler en de afgelopen tijd werkte ze ook mee aan het nieuwe album van Paris Hilton, waar iedereen ongetwijfeld zeer nieuwsgierig naar is.

Voor haar nieuwste single werkt Sia opnieuw samen met Labrinth, en hun nieuwste baby werd “Incredible” gedoopt. Wie had gehoopt dat de naam van het lied ook iets zei over de kwaliteit, zal teleurgesteld zijn. Het nummer voelt emotieloos aan en het refrein (waarin ‘I am incredible’ veelvoudig wordt herhaald) voelt eerlijk gezegd best ongemakkelijk aan. Labrinth weet er tijdens zijn strofe toch wat meer gevoel in te leggen, maar dan keert (zoals vaak) het refrein nog eens terug en plooien onze wenkbrauwen opnieuw in een frons. We zouden nog verder kunnen uitweiden, maar zouden het liever zo snel mogelijk vergeten.

Reasonable Woman verschijnt op 3 mei.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1232 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & Kylie Minogue - "Dance Alone"

Enkele jaren terug was de Australische zangeres Sia niet weg te slaan van de radio: “Cheap Thrills“, “Chandelier” en “Flames” zorgden ervoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia - "Gimme Love"

Sia, ooit at de hele wereld uit haar handen en stond ze continu bovenaan de hitlijsten met nummers als “Chandelier” en “Cheap…
AlbumsRecensies

Labrinth - Ends & Begins (★★): Van een mooi bord kun je niet eten

In het afgelopen decennium is Labrinth stilletjes maar zeker uitgegroeid tot een van de meest geprezen en belangrijkste muzikanten van het hedendaagse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.