Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MT Jones – “All I Do”

Wie maandag afzakt naar het concert van Jalen Ngonda in Het Depot, maakt best dat hij er vroeg bij is, want met MT Jones wordt er een voorprogramma verzien die menig soulliefhebber zeker zal bekoren. De jonge zanger en gitarist uit Liverpool heeft nog geen volwaardig album uitgebracht, maar doet met zijn reeds uitgebrachte singles met vlagen aan Paolo Nutini en ook Ngonda zelf denken en dan weet je ook wel meteen dat het goed is.

“All I Do” is de nieuwste single van Jones en bouwt verder op de sound die hij zich reeds eigen maakte. Met clean gitaarspel en simpele doch zwoele percussie weet hij een knuffelrockachtig – in de beste zin van de term – geluid neer te zetten, waar hij zelf nog wat verder aan bijdraagt met zijn rauwe en soulvolle stem. “All I Do” is een single die je meteen gelukkig maakt en perfect past bij je eerste kop koffie op een kalme zondagochtend.

Op maandag 1 april staat MT Jones in het voorprogramma van Jalen Ngonda in Het Depot.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

448 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
LiveRecensies

Jalen Ngonda @ Het Depot: Soulvolle liefdesknuffels

Terwijl veel mensen nog aan het nagenieten waren van hun Paasmaandag met familiefeesten en vogelnestjes, verscheen er in Het Depot een opkomende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.