Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single zonmai – “Boom Boom”

Brussel is de laatste jaren meer en meer trekpleister geworden voor jonge creatievelingen. De Franse zonmai verkaste vier jaar geleden van de Franse kuststad Bayonne naar onze hoofdstad om nieuwe mensen te ontmoeten en meer muziek met gelijkgezinden te kunnen maken. Waar ze in het begin nog vooral in de ondergrond en op SoundCloud actief was, is haar ster sinds een aantal maanden gestaag rijzende. Ze kreeg mooie podiumkansen op de showcasefestivals Fifty Lab en We Are Open en er staan vooral nog heel wat mooie kansen in het verschiet. Haar eigenzinnige mengelmoes van rap, hyperpop en Franse chanson levert met “Boom Boom” opnieuw een fris nieuw deuntje op.

De lijn van haar ep SunCash feelings trekt ze met “Boom Boom” moeiteloos door. De hyperkinetische productie uit de veren van producer JCM neemt je zo al van bij het begin op sleeptouw en is het ideale fundament waar zonmai haar rapzang overheen kan gooien. Het laagje autotune zorgt voor een catchy noot die haast verslavend werkt en die het refrein nog net iets meer tot een oorwurm maakt. “Boom Boom” blijft hangen en geeft gewoonweg goesting om de remmen los te gooien en een feestje te bouwen. De Brusselse scene heeft met zonmai in elk geval een veelbelovende en unieke stem in hun midden die de moeite waard is om in de gaten te houden.

De komende maanden staat zonmai onder meer op Les Nuits Botanique op zaterdag 27 april naast o.a. Hannah Diamand en ELOI en op vrijdag 19 juli maakt ze haar debuut op Dour waar ze de affiche deelt met o.a. Chase & Status, Amelie Lens en Ezra Collective.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2052 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Festivalnieuws

Trix deelt volledige poster WAO met o.a. ILA, Ão, Captain Kaiser en meer!

Aan de Antwerpse Noordersingel kijken ze met grote anticipatie uit richting februari. Trix zet dan namelijk traditiegetrouw de bloemetjes buiten met het…
LiveRecensies

Fifty Lab 2023 (Dag 3): Bruisend Brussel

De laatste dag van Fifty Lab was meteen ook de drukbezochtste van ze allemaal. Rond tien uur in de avond kon de…
LiveRecensies

zonmai en Angie @ Fifty Session: Duiken naar nieuw talent

Elke maand organiseert het Brussels PR bureau Five Oh onder de noemer Fifty Session op een unieke locatie een avond met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.