Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gisèle – “Distant Rain”

© Lennert Nuyttens

Het merendeel van de kandidaten uit talentenshows als The Voice van Vlaanderen laten nadien niets meer van zich horen, maar zo nu en dan wordt het effectief gebruikt als de start van een muzikale carrière. Kijk maar naar mensen als IBE, Luka of Isaac Roux. Recentelijk bracht Gisèle met “Bad News” haar debuutsingle uit en zij maakte (als Joke) deel uit van het team van Koen. Die eerste single was een fijne popsong met een duistere toets waarop de stem van de zangeres een indruk op ons naliet.

De stem van Gisèle wordt nog meer in de kijker gezet op “Distant Rain”. Het nummer is een pak intiemer dan “Bad News”, maar komt minstens even hard binnen. Het nummer bevindt zich ergens in hetzelfde universum als London Grammar en Lana Del Rey, maar dan met gitaar en (in vergelijking met Del Rey) helderere zang. Wanneer Gisèle haar stem wat extra kracht bijzet en er backings te horen zijn, voelen we die dan ook als een gloeilamp die plots extra oplicht in een donkere ruimte. “Distant Rain” is simpel en muziek in haar puurste vorm.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gisèle - "Hit Or Miss"

Nadat ze deelnam aan The Voice van Vlaanderen trok Joke Verhulst zich eventjes terug om in stilte aan haar eigen muziek te sleutelen. Begin…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Gisèle - "Bad News"

Het duurde enkele jaren geleden niet lang vooraleer Tourist LeMc, Niels Destadsbader en de andere juryleden van The Voice van Vlaanderen op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.