Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Gisèle – “Bad News”

© Lennert Nuyttens

Het duurde enkele jaren geleden niet lang vooraleer Tourist LeMc, Niels Destadsbader en de andere juryleden van The Voice van Vlaanderen op de knop duwden tijdens de auditie van Joke Verhulst. De zangeres schopte het tot in de finale, maar na sterke performances van onder meer “Habibi” en “Dog Days Are Over” greep ze net naast de overwinning. Het einde van Joke in de blitse tv-show betekende echter eveneens het begin van Gisèle, de artiestennaam waaronder ze al een aantal keer optrad. Gisèle werkte de afgelopen jaren voornamelijk samen met leden van OPROER en David Poltrock aan haar eigen muziek.

Haar debuutsingle “Bad News” , slechts het begin van wat de singer-songwriter voor ons in petto heeft, is meteen een beloftevolle start. De electropop single heeft een subtiele donkere ondertoon en ondanks het ietwat moody karakter van de muziek heeft het lied toch iets troostends of hartverwarmends. De heldere stem van Gisèle verdwijnt niet tussen de gelaagde muziek, maar glijdt er mooi over waardoor alles heel smooth aanvoelt. “Bad News” toont pas zijn volledige potentieel na een aantal luisterbeurten. Hierdoor kan je jezelf als luisteraar er helemaal in verliezen.  Met het innemende “Bad News” gaat Gisèle haar carrière van start en maakt ze ons al benieuwd naar wat er nog komen gaat.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1212 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gisèle - "Distant Rain"

Het merendeel van de kandidaten uit talentenshows als The Voice van Vlaanderen laten nadien niets meer van zich horen, maar zo nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte OC - "Bad News"

Een nieuwe start kan een echte bevrijding zijn, althans dat is toch het geval bij de Britse zangeres Charlotte OC. Nadat ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Aaron Frazer - "Bad News"

Aaron Frazer waagt nu solo zijn kans! De drummer en co-zanger van Durand Jones & The Indicators ambieert al langer een solocarrière,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.