Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beddy Rays – “Silverline”

Het Australische Beddy Rays schoot in 2022 erg sterk uit de startblokken, en wist te bekoren met hun self-titled debuutalbum vol catchy en dansbare punkliedjes. Tijdens hun passage in Trix als het voorprogramma van hun landgenoten Dune Rats overtuigden ze met een strakke liveset. Sindsdien lossen de heren met mondjesmaat nieuwe singles. Zo werden in 2023 een drietal nummers de ether in gestuurd, een trend die ze in 2024 graag verderzetten. Met “Silverline” wordt er opnieuw een frisse song op ons afgevuurd, maar nieuws over een eventueel album blijft voorlopig uit.

Voor deze nieuwe telg maken de Australiërs opnieuw gebruik van hun vaste ingrediënten: een leuke gitaarriff, een catchy zangrefrein en hun herkenbare sound. De heren slagen er alweer in om met hetzelfde concept een heerlijke single voort te brengen. Vanaf het begin trekt het nummer de aandacht naar zich toe om niet meer te lossen. Het zit goed in elkaar, en met een rustig einde weet de band het ook mooi neer te leggen. Zo bouwt Beddy Rays verder aan een erg mooie discografie en weten ze een erg herkenbaar geluid te creëren. We zijn alvast benieuwd of we in de toekomst nog meer losse singles mogen verwachten, of dat er toch plots een album wordt aangekondigd. Met vier uitgebrachte songs hebben de heren daar ondertussen toch wel al wat materiaal voor.

Instagram / Facebook / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Dune Rats @ Trix (Bar): Bende ongeregeld in het kwadraat

Met een groot arsenaal aan nummers over marihuana en bier, weet je dat een show van Dune Rats wild kan worden. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (7 september – 13 september)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.