Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ZLDR – “OBSEDE”

© CPU – Marvin Anthony

Eind vorig jaar werd ZLDR (uitgesproken als ‘zolder’) bekroond tot een van de winnaars van Sound Track in West-Vlaanderen en daarbovenop won het duo ook nog eens de publieksprijs. Kortom: de gebroeders Jacquemain zijn goed bezig en hun talent wordt steeds meer opgemerkt. Dit jaar grijpen de twee dan ook de kans om mogelijk nog groter door te breken met de aankomende ep JACQUEMAIN. Eerder losten ze daar al het titelnummer van en vandaag krijgen we een tweede voorsmaakje met “OBSEDE”.

ZLDR liet de single al horen tijdens de finale van Sound Track, maar vandaag laat het duo “OBSEDE” officieel op ons los. Met de single uiten Thomas en Julien Jacquemain zich over hoe ze alles loslaten en dingen uithalen zonder na te denken over de gevolgen. Muzikaal vertaalt zich dat naar een nummer dat productioneel sterk in elkaar zit. “OBSEDE” opent met een snel beatje, een onheilspellende sfeer en Franse teksten die er zowaar hijgend uit komen. Uiteindelijk bouwt het op naar een refrein dat een eerste muzikale climax bevat waarin duo zich volledig laat gaan en half roepend rapt. Het is een absurd lied met een georkestreerde chaos waarin alle puzzelstukjes uiteindelijk voor een aantrekkelijk en dansbaar geheel zorgen. De broers Jacquemain laten ons hiermee uitkijken naar hun aankomende ep.

JACQUEMAIN verschijnt op 24 mei en ZLDR stelt die plaat voor op 31 mei in Wilde Westen.

Facebook / Instagram / Bandcamp

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

ZLDR - JACQUEMAIN (★★★½) : Kleine jongens worden groot

Muziekwedstrijden zoals Humo’s Rock Rally en Sound Track laten zien wat voor muzikaal talent er verborgen ligt in ons soms minuscuul landje….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ZLDR - "FACEPLANT"

Wie ‘ZL’ roept, kan al snel een enthousiaste ‘DR’ terug verwachten. ZLDR, uitgesproken als ‘zolder’ voor de nieuwsgierigen, bestaat uit de broers…
InstagramLiveRecensies

Sound Track 2023: Finale West-Vlaanderen @ Cactus Muziekcentrum (Brugge)

In Brugge werden voor de finale van Sound Track acht artiesten verwacht die konden meedingen naar de prijs als laureaat. Met Arend…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.