Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mustii – “Before The Party’s Over”

© CPU – Peter Verstraeten

Musti kennen we in Vlaanderen allemaal, maar wie kent er hier Mustii goed? De Brusselaar is vooral gekend in Franstalig België als zanger en acteur, maar zit daarnaast ook in de jury van Drag Race Belgique waar hij iedere week zijn best doet feedback te geven aan een hoop drag queens. Net zoals drag queens houdt Mustii wel van een beetje drama en dat hoorden we al in eerdere nummers als “Skyline”. Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat Mustii ons land zou gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, dat dit jaar niet in het beste daglicht staat door de deelname van Israël.

We moeten toegeven dat we ons hart een beetje vasthielden, maar “Before The Party’s Over” is een echte powerballad geworden zoals we die al eens horen passeren op het grootste podium van Europa. Denk Conchita Wurst, maar dan wat minder James Bond en wat meer beats. Mustii’s nummer begint relatief klein en wordt groter en groter en groter. Uiteindelijk is er een indrukwekkend koor te horen, bestaande uit fans die een stukje zang mochten inzenden. Mustii zingt daar dan nog eens bovenop, en kippenvel is niet veraf. Het is een nummer dat om een spectaculaire act vraagt en afgaande op Mustii’s outfits in Drag Race Belgique zal hij ook wel inzetten op het visuele. “Before The Party’s Over” is niet onze favoriete Belgische inzending van de afgelopen tien jaar, maar het is er zonder twijfel een die het goed kan doen op het Eurovisiesongfestival.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1210 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Olly Alexander - "Dizzy"

Olly Alexander leerden we kennen als frontman van Years & Years met hitjes als “Desire” en “King“. Allebei zijn ze op het…
LiveRecensies

Mustii @ Ancienne Belgique (AB): Flamboyant, extravagant en ravissant

Thomas Mustin is in Wallonië een echte superster. Als acteur schittert hij in verschillende geprezen reeksen of vertolkt hij Hamlet in een…
InstagramLiveRecensies

Daði Freyr @ De Roma: Een hilarisch feestje

Na een mooie vierde plaats op het Eurovisiesongfestival vorig jaar werd al snel duidelijk dat IJslandse synthkoning Daði Freyr de Eurovisionbubbel oversteeg….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.