Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sarah Klang – “Hurts Me Too”

Terwijl ze hier nog geen belletje doet rinkelen, is Sarah Klang in haar thuisland een gevestigde naam. De Zweedse bracht dit jaar Mercedes uit, een plaat die gericht is naar haar pasgeboren dochter waarvoor ze veel lof kreeg. Dat komt door haar manier van schrijven: Klang zingt over haar persoonlijke ervaringen die zowel goed als slecht kunnen zijn. Ze durft haar angsten bloot te stellen, zoals ze deed in het prachtige “Worst Mom“, waarin ze vreest geen goede moeder te zijn en de slechte momenten na de bevalling aankaart. Ook haar nieuwste single gaat over haar dochter en dat op een mooie, breekbare manier.

In “Hurt Me Too” kijkt Sarah Klang naar de toekomst en vraagt ze zich af of ze haar kind op de juiste manier opvoedt en of haar dochter zal weggaan van zodra ze oud genoeg is. Klang brengt deze boodschap op een breekbare manier, ingeleid met een zachte gitaar en haar ruwe stem. Haar stem is zeer opvallend, want we horen bijna de angst en pijn in de manier waarop ze zingt. Naarmate de single vordert, komt er wat meer ritme in, al blijven de instrumenten redelijk minimalistisch. De focus blijft op de vocalen van de Zweedse liggen, en dat vinden we absoluut niet erg. Ze trekt ons bijna drie minuten mee in haar verhaal van twijfels, onrust en angst. Als ze een even goede moeder is als zangeres, dan geloven wij dat het wel allemaal goed komt.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 93

Een nieuwe week, een nieuwe round-up van een vijftal liedjes die we verder niet besproken hebben. Een beetje te ontdekken en zeker…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.