Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Will Swinton – “Daydream”

© Joseph Morisson

Het 22-jarige talent Will Swinton bracht dit jaar zijn eerste ep Better Days uit, waarmee de Nieuw-Zeelandse zich meteen katapulteerde in een hele boel ones-to-watch-lijsten. Meer dan terecht ook, want na een samenwerking met de andere rijzende ster Claire Rosinkranz en een hele boel studiosessies, vond de nieuwkomer een grote fan in wereldster Machine Gun Kelly. Ook op vlak van liveoptredens was er dit jaar heel wat beweging en speelde hij o.a. op Primavera Sound in Barcelona, het voorprogramma van Dermot Kennedy en de legendarische showcasefestival SXSW en The Great Escape. In 2024 zou het volgende project moeten verschijnen, waarvan deze single de voorloper is.

De ietwat hese, fragiele stem van Will Swinton staat op het fonkelnieuwe “Daydreaming” helemaal centraal en zorgt ervoor dat de zanger de emoties van het nummer met gemak naar zijn luisteraars overbrengt. De opbouwende gitaarlijn in de strofes mag ons dan wel richting een climax lijken te loodsen, toch houdt hij het redelijk intiem en ontploft het nummer nooit. Dat stoort echter niet, want op die manier ligt de focus nog meer op zijn stem en blijft de emotie in al zijn puurheid overeind. Een talent om in de gaten te houden.

Facebook / Instagram 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk & Trippie Redd - "lost boys"

Samen melig doen; Trippie Redd en mgk kunnen dat. Een gezamenlijk project tussen de twee Amerikanen hing al een tijdje in de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk - "don't let me go"

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Colson Barker, beter bekend als Machine Gun Kelly. Zeg niet langer Machine Gun Kelly, het is…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.