Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wasia Project – “Remember When”

Wasia Project is een fijne ontdekking voor fans van Laufey en Heartstopper. Dat lijkt op het eerste zich misschien een gekke combinatie (en dat zou het ook wel zijn), maar het is simpel uit te leggen. Net als bij Laufey komt Wasia Project op de kruising van klassieke muziek met wat jazzinvloeden en popmuziek te staan. De prachtige muziek wordt gemaakt door Olivia Hardy en William Gao, die we ook wel kennen als de uberschattige en lieve Tao uit queer-Netflixhit Heartstopper. Laat je trouwens niet misleiden, want Hardy en Gao zijn ondanks hun andere achternamen zus en broer. We kunnen ons alleen maar inbeelden hoe gezellig muzikaal de familiefeesten daar zijn.

Tedere schoonheid, zo kunnen we de nieuwe single van Wasia Project omschrijven. De prachtige pianoklanken worden aangevuld door de stem van Olivia Hardy op “Remember When” en na verloop van tijd voegen wat strijkers nog meer schoonheid toe aan de intieme mix. Er ontstaat een gevoelig geheel dat aanvoelt als blaadjes die van de bomen vallen op een zonnige herfstdag. Het nummer brengt op een subtiele manier een soort blijdschap over, zonder dat er grote vreugde aan verbonden is. Meer zelfs het is een mix tussen blijdschap en een melancholisch verlangen naar meer. Prachtig.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1166 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - "Colours of You"

Als fans van Baby Queen ooit klagen over een gebrek aan nieuwe muziek, dan weten wij het ook niet meer. Bella Latham…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chevelle - "Remember When"

Al twee decennia lang is Chevelle de ultieme band voor zij die houden van stevige muziek zonder te veel gebrul. Het alternatieverocktrio…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.