Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Madi Diaz & Kacey Musgraves – “Don’t Do Me Good”

© Muriel Margaret

Soms duurt het even voor artiesten hun grote doorbraak kunnen realiseren. Kijk maar naar Caroline Polachek die na vijftien jaar en enkele naamsveranderingen het grote succes vond. Hetzelfde verhaal lijkt er misschien ook in te zitten voor de Amerikaanse singer-songwriter Madi Diaz. Zo bracht ze reeds zes albums uit en was het pas haar vijfde plaat History Of A Feeling die de meeste streams tot nu toe wist te vergaren. Na Harry Styles vergezeld te hebben als bandlid op zijn Europese tournee kroop de zangeres weer zelf terug in de studio en bracht ze in oktober haar eerste single van aankomende plaat Weird Faith uit. Nu schakelt ze de hulp in van Amerikaans countryprinses Kacey Musgraves voor dat volgende voorproefje.

Traag, maar gezapig kent “Don’t Do Me Good” zijn start door de zachte percussie en accompagnerende piano. Het duurt niet lang voor de geruststellende stem van Diaz zich vervoegt en we ons al snel aan het heen en weer wiegen vinden in de keuken. De ballade zet zich rustig verder zonder dat het enig moment weet te vervelen en de vocale bijdrage van Musgraves vervoegt hier ook perfect het geheel. Samen bezingen ze de pijn die gepaard gaat met het houden van iemand die je beter achterlaat in je leven desondanks je er keer op keer bij terugkeert. Bij het laatste refrein toont Diaz haar vocale kunnen nog eens volledig waarmee ze dat extra laagje van emotionaliteit aan het nummer geeft. “Don’t Do Me Good” is een oerdegelijke samenwerking van twee Amerikaanse nachtegalen die we maar al te graag zullen opleggen om eenzaam te dansen in ons huis.

Madi Diaz’s zesde langspeler Weird Faith verschijnt 9 februari via ANTI-Records.

Facebook / Instagram / Twitter (X)

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

149 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rainbow Kitten Surprise - "Overtime" (feat. Kacey Musgraves)

Ondanks dat ze vaak, al dan niet in hun genre, echt wel leuke muziek maken, raken sommige bands nooit echt vanonder de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kacey Musgraves - Deeper Well (★★★★): Een kantelpunt voor songwriting

Gehuld in cowboylaarzen en met haar gitaar onder de arm stelde Kacey Musgraves in 2013 haar debuutplaat Same Trailer Different Park voor….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kacey Musgraves - "Too Good to be True"

Niet alleen Taylor Swift wist de stap van countrymuziek naar de popwereld te zetten, maar ook Kacey Musgraves wist moeiteloos beide werelden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.