Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane – “Intrusive Thoughts”

Op TikTok is Natalie Jane al lang geen onbekende meer. Ze kon daar een redelijke fanbasis opbouwen door indrukwekkende covers uit te brengen, met als bekendste “Crazy“. De Amerikaanse brengt ondertussen ook haar eigen liedjes uit, waarvan haar laatste een samenwerking was met charlieonnafriday. Wat opvalt aan al die nummers is haar indrukwekkende stemcapaciteit, en die stelt ze ook nu weer tentoon met “Intrusive Thoughts”.

Geen poppy beatje, maar wel een zachte piano die “Intrusive Thoughts” mag openen. Die soberheid zorgt ervoor dat de nadruk nog meer op de stem van Natalie Jane ligt. In het refrein haalt ze met gemak hoogtes zonder geforceerd te klinken, want zelfs daar behoudt ze een zekere intimiteit. De zangeres heeft het over negatieve gedachten die het steeds overnemen en waar ze bijna niks aan kan doen. Ze klinkt naar het einde toe dan ook redelijk breekbaar in haar uithalen en een viool versterkt dat pijnlijke gevoel. “Intrusive Thoughts” is wederom een indrukwekkende single van Natalie Jane, waardoor we stiekem al beginnen te hopen voor een debuutplaat.

Facebook / Instagram / Website / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Natalie Jane - "Tattoos"

Natalie Jane is een heus TikTok-fenomeen die fans verzamelde met nummers te coveren in grote parkings. Die bevatten een goede akoestiek voor…
AlbumsRecensies

Natalie Jane - Where Am I? (★★): Tienerpop met een mooie stem

Ze maakt nog maar sinds 2021 muziek, maar de wereld leerde Natalie Jane vorig jaar pas echt kennen toen ze viraal ging…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "I'm Good" (feat. charlieonnafriday)

Veel nieuwe artiesten lijken al over een stevige fanbase te beschikken bij hun debuut. Niet verbazend, gezien een groot aantal van die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.