Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single *NSYNC – “Better Place”

*NSYNC is terug van weggeweest! De boysband, bestaande uit Chris Kirkpatrick, JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass en vooral Justin Timberlake, heeft eindelijk het langverwachte nieuwe nummer “Better Place” uitgebracht. De song is onderdeel van de soundtrack van de aankomende film Trolls Band Together en sinds de eerste trailer van de film gonsde het van de geruchten dat het vijftal eindelijk op de proppen ging komen met nieuwe muziek. Hoewel de band in het verleden al eens herenigd was, zoals bij de Hollywood Walk of Fame-ceremonie in 2018 en ter ere van Timberlakes Video Vanguard Award tijdens de MTV VMAs in 2013, kwam deze gelegenheden nooit vergezeld met nieuwe muziek. Tot vandaag weliswaar.

“Better Place” is een aanstekelijke popknaller die teruggrijpt naar het kenmerkende boyband-geluid uit de jaren negentig en nillies, maar met een eigentijdse update door de toevoeging van een discopop beat. Elk bandlid krijgt de kans om te schitteren, maar het is Timberlake die het refrein draagt. Met zijn zang neemt hij zowel trouwe fans als nieuwe luisteraars mee op een dansbare en opwindende ervaring. De tekst van het nummer luidt: ‘just let me take you to a better place / I’m gonna make you kiss the sky tonight / yeah, if you let me show the way / I’m so excited to see you excited’. Shakespeare is er niks bij vergeleken met deze diepzinnige tekst. Gelukkig moet *NSYNC het vooral hebben van hoge popgehalte en dat zit wel snor met deze “Better Place”

Voorlopig is dit het enige teken van leven van *NSYNC, maar er is een sterk vermoeden dat we in de nabije toekomst nog veel meer van deze boysband kunnen verwachten. Fans kunnen zich dus verheugen op meer nostalgische momenten met *NSYNC.

Facebook / Instagram / Twitter (X) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Justin Timberlake - “Selfish”

Hoe zou het tegenwoordig nog met Justin Timberlake gaan? De storm van controverse die gepaard ging met de onthullingen in de memoires…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Timbaland, Nelly Furtado & Justin Timberlake - "Keep Going Up"

Zijn we terug in het jaar 2006 of was het nu 2007? Want dat is het eerste dat we dachten toen we…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.