Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine – “Slow Motion”

© CPU – Nathan Dobbelaere

In de lente van 2022 bloeide Galine Kuyvenhoven op haar ep Lillith helemaal open en leek ze haar geluid gevonden te hebben. Met haar project is ze al meer dan vijf jaar op een muzikale reis, die haar al op de podia van onder andere de Ancienne Belgique bracht en steeds meer vorm begon te krijgen. Na een handvol shows afgelopen zomer, inclusief een geslaagde passage op Suikerrock, heeft ze nu goed nieuws. Haar debuutalbum is zo goed als klaar en dus krijgen we nu met de release van een eerste nummer een voorsmaakje van hoe die plaat zal gaan klinken.

Wie Galine de afgelopen maanden aan het werk zag, zal “Slow Motion” meteen herkennen, want het nummer zit al even in haar setlist. Samen met producer Koen Gisen (Oscar and the Wolf, Meskerem Mees) werkte ze aan een warme, organische sound die je meteen een goed gevoel geeft. In de nieuwe single omarmt Galine haar angsten en moedigt ze tegelijk ook haar luisteraars aan om hetzelfde te doen. Haar warme stem, die zowel in laagtes en hoogtes ontzettend betoverend klinkt, helpt je in ieder geval heel snel om in dat opzet te slagen. “Slow Motion” zou het project van Kuyvenhoven in een stroomversnelling kunnen brengen, precies op tijd om haar eerste langspeler in de kijker te zetten.

Op 7 oktober speelt Galine in Ha Concerts in Gent, op 17 oktober in BarBroos in Gent en op 25 oktober speelt ze in Farrm in Hasselt.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Champion & JENNIE - "Slow Motion"

Eind 2022 bracht BROCKHAMPTON hun laatste album TM uit. Een einde aan hun hoofdstuk als groep, maar niet als muzikanten. Deze maand…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single momoyo - "Mouth"

Wie had gedacht dat indiepopbands niet meer vernieuwend uit de hoek konden komen, is eraan voor de moeite. ‘Intense pop die drijft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine - "Woman"

Dat er een nieuwe ep van Galine zit aan te komen, is nu wel duidelijk. Na het fijne “Team“, dat we enkele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.