Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camille Camille & Sam De Nef – “Waving”

© CPU – Jan Van Hecke

Het is ondertussen iets meer dan twee jaar geleden sinds Camille Camille haar debuutplaat Could You Lend Me Your Eyes op de wereld losliet. Een album waarmee de zangeres uit het Brusselse eigenlijk alleen maar bevestigde wat ze in de tijd daarvoor al deed optekenen; dat ze ons als geen ander kan laten wegdromen. Na een zomer in het voorprogramma van Kurt Vile and the Violaters is het nu dan tijd om een nieuw muzikaal hoofdstuk van start te laten gaan. En dat wordt er eentje met Sam De Nef, want drie jaar na “Requiem for a Dreamer“, is “Waving” de eerste single van hun gelijknamige collaboratieve ep.

En nu de zomer officieel voorbij is, is zo’n nieuwe single van Camille Camille eigenlijk meteen ook de perfecte remedie. Niet in het minst omdat deze “Waving” een samenwerking is met Sam De Nef. Die zet met zijn herkenbare stem meteen de toon, want begeleid door een herfstige, akoestische gitaar brengt hij ons richting dromerige samenzang met de Brusselse. Dat hun stemmen zich prachtig met elkaar verstrengelen, zorgt ervoor dat “Waving” zich in een mum van tijd ontpopt tot een hartverwarmend nummer dat overloopt van melancholie en emotie. Enorm sfeervol, want terwijl de regendruppels voorzichtig langs de ramen naar beneden lopen, zorgen Camille Camille en Sam De Nef voor een euforisch warm gevoel van binnen.

Camille Camille: Facebook / Instagram
Sam De Nef: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1969 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Festivalnieuws

Trix deelt volledige poster WAO met o.a. ILA, Ão, Captain Kaiser en meer!

Aan de Antwerpse Noordersingel kijken ze met grote anticipatie uit richting februari. Trix zet dan namelijk traditiegetrouw de bloemetjes buiten met het…
AlbumsRecensies

Camille Camille & Sam De Nef - Waving (★★★½): Het muzikale dekentje

Soms is een samenwerking tussen twee artiesten zo veelbelovend, dat je als luisteraar al snel het gevoel krijgt dat het verhaal nog…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camille Camille & Sam De Nef - "Strangers"

Er zijn zo van die artiesten die beter uit de verf komen als het weer buiten grijs en guur is. En als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.