Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sam De Nef & Camille Camille – “Requiem for a Dreamer”

Foto: Anton Fayle

Sam De Nef kennen we als de ravissante frontman van Danny Blue & the Old Socks, waarmee hij in februari nog de ep Boys uitbracht. Toch groeide er ook altijd al een honger om een eigen soloproject verder uit te bouwen en dat kreeg dit jaar een concretere vorm. Onder zijn eigen naam maakt De Nef voortaan ook iets rustigere muziek, waarbij vooral akoestische instrumenten primeren en die een iets dromerigere kant van de zanger laten zien.

Zijn debuutsingle als soloartiest is een samenwerking met de Brusselse zangeres Camille Camille en luistert naar de poëtische naam “Requiem for a Dreamer”. Het hele nummer is tweestemmig gezongen en meer dan een gitaarmelodie hebben de twee muzikanten niet nodig om te imponeren. Het voelt aan als een lentebriesje bij de mooiste zonsondergang, een voorstelling die in deze tijden meer dan welkom is en de beste afleiding vormt van de hele situatie. “Requiem for a Dreamer” kreeg bovendien een prachtige videoclip die gemaakt werd door Jovana Mitrovic, tevens de vriendin van De Nef. In de lente volgt zijn solodebuut.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

28 oktober 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief