Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willem Ardui – “Nog Steeds Dezelfde” (feat. Willem)

© CPU – Fleur De Backer

Wie Willem Ardui zegt, zegt vaak ook meteen blackwave., maar ondertussen brengt de artiest ook solo muziek uit. Onlangs kwam de zanger nog naar buiten met het mooie “Mozaïsch“, waarop we een andere kant van Ardui te horen kregen. Het zachtere gaat hem goed af en ook op zijn nieuwe single klinkt het net wat kalmer in vergelijking met blackwave.. Dit keer werkt Willem Ardui samen met Willem, een naamgenoot uit Nederland die vooral veel streams weet te halen op samenwerkingen. Beide artiesten slaan de handen dus in elkaar en weten samen een puike prestatie neer te zetten.

De kalme muziek en voorzichtige zang van Willem Ardui worden aangevuld door de brave rap van Willem en zo ontstaat er een oase van rust. “Nog Steeds Dezelfde” kabelt rustig verder en weet zonder potten te breken toch de aandacht te trekken op een intieme manier. Het vleugje gitaarwerk zorgt voor een fragiele toevoeging en dat kwetsbare is ook terug te vinden in de tekst. De twee hebben het over tijd en de wereld die verder razen zonder zelf te kunnen bijhouden en in het verleden te blijven hangen. Ondanks dat de outro wel wat grootser had gemogen, is het wel een mooie samenwerking tussen de twee Willems.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1203 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Willem Ardui - Oevers (★★★★): Glansrijk aangemeerd

We maakten de voorbije jaren al bij mondjesmaat kennis met de Nederlandstalige indiepop van zanger en producer Willem Ardui. Nummers als ”Toeval”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sevens - "Upstate"

Er zijn zoveel muzikale talenten in België dat het erg moeilijk is om door te breken. Thibaut Sevens probeert het al enige…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willem Ardui - "Heelal"

‘Willem Ardui?’ In het geval dat je nog nooit van zijn naam zou gehoord hebben, zal de naam blackwave. wel bekender klinken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.