Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia – “Gimme Love”

Sia, ooit at de hele wereld uit haar handen en stond ze continu bovenaan de hitlijsten met nummers als “Chandelier” en “Cheap Trills” en nu haast vergeten. Nog voor haar grote solodoorbraak (zij het met danseres Maddie Ziegler aan haar zij) scoorde ze enkele hits met David Guetta en bracht ze al een reeks soloalbums uit. Populaire langspelers 1000 Forms of Fear en This Is Acting uit respectievelijk 2014 en 2016 hebben nog steeds geen waardige opvolger gekregen, gezien de Australische singer-songwriter zich daarna vooral smeet op kerstmuziek, een geflopte en controversiële film waarin Ziegler een meisje met ASS speelde en op een album met Labrinth en Diplo.

“Gimme Love” klinkt eigenlijk nog zoals we Sia gewoon zijn van intussen een goeie vijf jaar terug. Er is dus weinig veranderd aan haar sound en daardoor krijgen we meteen een gedateerde indruk. Het lied voelt bovendien enorm cliché aan en weet op geen enkele moment verrassend, of zelfs boeiend naar voren te komen. ‘Hoe schrijf ik een doorsnee popliedje’, moet Sia zich hebben afgevraagd. Mocht “Gimme Love” niet de herkenbare stem bevatten, zouden we het lied na drie seconden al vergeten zijn. Nu blijft het toch bijna dertig seconden hangen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1166 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & Kylie Minogue - "Dance Alone"

Enkele jaren terug was de Australische zangeres Sia niet weg te slaan van de radio: “Cheap Thrills“, “Chandelier” en “Flames” zorgden ervoor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Miley Cyrus - Endless Summer Vacation (★★★): Brave TikTok-pop

Miley Cyrus is al enige tijd een popster met een rock-‘n-rollattitude. Zonder het te linken aan rockmuziek, heeft Cyrus de afgelopen tien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Red Moon - "emotional"

Joanna-Deborah Bussinger brengt in haar muziek de emoties naar boven, onder de naam Red Moon. ‘Wij maken geen algoritmes, wij maken golven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.