Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Loverman – “Would (Right In Front Of Your Eyes)” (feat. Daisy Ray)

© CPU – Jan Van Hecke

Shht… daar is James De Graef met zijn solomuziek, die in zijn intimiteit stilte opeist. Geesteskind Loverman zag het levenslicht nadat we De Graef leerden kennen als zanger van Shht. In die groep gingen hij en de rest van de band vaak op zoek naar de chaos, veel toeters en bellen en onverwachte harde wendingen, maar Loverman kijkt net de andere richting uit. Sereniteit als gevolg van een warme stem die vergezeld wordt door voornamelijk de gitaar en wat zachte percussie met een sfeervolle afwerking. Een knusse kamer met sensueel kaarslicht en een passionele minnaar, dat is Loverman.

Eerder dit jaar werden we nog getrakteerd op het zoete “Candyman” en een kleine drie maand later bleek het al tijd te zijn voor “Would (Right In Front Of Your Eyes)”, waarvoor Loverman en Daisy Ray elkaar duidelijk diep in de ogen keken. Een warme stem, uptempo muziek met een westerse invloed die uitgroeit tot een cowboyachtig festijn; het is een universum waar we Daan ook al in terugvonden. Daisy Ray is eerder op de achtergrond te horen, maar voegt wel iets mystieks toe aan de muziek en zorgt naar het einde toe voor wat meer kracht. Loverman en Daisy Ray schilderen een veilig en vrij tafereel, waarbij we met de warme zon in ons aangezicht de zonsondergang tegemoet gaan.

Debuutalbum Lovesongs verschijnt op 27 oktober.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1195 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

België boven op Rock Werchter 2024 met o.a Brutus, J. Bernardt en BLUAI!

Het is de ‘Week van de Belgische Muziek’ en dat laat Rock Werchter niet onopgemerkt passeren. Vandaag voegt de organisatie immers een…
InstagramLiveRecensies

Loverman @ Trix (Bar): Aan de lippen gekluisterd

Het gaat ontzettend hard voor James de Graef. Hij schopt zichzelf gaandeweg tot meest liefdevolle man van België. Na een lange tijd…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 20 beste Belgische albums van 2023

2023 was alweer goed gevuld met nieuwe muziek. Niet alleen internationale kleppers deden onze harten sneller slaan, maar ook op Belgische bodem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.