Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue – “Tension”

© CPU – Bert Savels

Padam? Padam! Ex-Neighbours-actrice Kylie Minogue mag dan wel al sinds de jaren tachtig muziek uitbrengen, het was pas dit jaar dat ze voor het eerst een TikTok-hit scoorde. Logisch natuurlijk aangezien de app nog niet bestond ten tijde van “The Loco-Motion” of “Slow“, maar via die app ontdekt nu een nieuwe generatie de muziek van de Australische Queen of Pop. “Padam Padam” is dan ook een echte oorwurm die we niet zomaar ‘out of your head’ krijgen. Zoals Kylie zelf zou zeggen: ‘it’s never too late’ om een van al haar ‘lovers’ te worden, dus de TikTok-generatie heeft evenveel recht om te genieten van “Padam Padam” als de fans van het eerste, tweede of derde uur. Met de release van haar nieuwe single wordt het uitkijken of Kylie met “Tension” nog een nieuwe hit weet te scoren, of wordt ze een one-TikTok-hit-wonder?

Het is geen geheim dat Kylie Minogue houdt van dansen op discomuziek en “Tension” is duidelijk ook eentje geworden om onze dansbenen in extravagante outfit op los te smijten. De zangeres houdt er bovendien ook nog eens van om een stap vooruit in de tijd te zetten en wat futuristische elementen toe te voegen aan haar muziek. “Tension” is dus een leuke mix tussen disco en de toekomst die – zoals vaker het geval is bij nummers van Kylie – voor een glimlach zorgt. Een echt wow-gevoel laat “Tension” niet achter, maar we kunnen wel met ons hand op ons hart zeggen dat de zangeres er wederom in slaagt ons helemaal mee te nemen naar haar wereld.

Tension, het nieuwe album van Kylie Minogue, verschijnt op 22 september.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1121 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kylie Minogue - Tension (★★★★): Vertrouwde discopop en feromonen

Pop, disco, glitter and glamour. Met die vier woorden kunnen we een redelijk alomvattende omschrijving geven van Kylie Minogue’s muziek, veelal met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "Padam Padam"

Als we het over Kylie hebben, dan bedoelen we natuurlijk de enige echte Kylie Minogue. De Australische is al sinds het einde…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jake Shears – “Too Much Music”

De titel “Too Much Music” doet vermoeden dan Jake Shears het even gehad heeft met muziek, maar het tegenovergestelde is waar: op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.