Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue – “Padam Padam”

© CPU – Bert Savels

Als we het over Kylie hebben, dan bedoelen we natuurlijk de enige echte Kylie Minogue. De Australische is al sinds het einde van de jaren tachtig actief als zangeres en laat zich vooral kenmerken door catchy, feelgood-popsongs en leuke optredens met veel glitter and glamour. De extravagante popster wordt binnenkort 55 lentes jong, maar het ziet er nog niet naar uit dat het einde van haar muziekcarrière nabij is. Kylie blijft dan ook geliefd bij oude fans en bereikt intussen nog steeds nieuwe mensen, dus waarom zou ze er dan mee ophouden? Op 22 september verschijnt haar zestiende studioalbum en met “Padam Padam” kunnen we daar nu al voor het eerst van proeven.

De eerste single van Tension is meteen de openingstrack en we kunnen bij deze dus al vaststellen dat het album op een vrij mysterieuze manier van start gaat. Enkele elektronische tonen en een bewerkte voice-sample wekken meteen onze interesse en eens Kylies stem er op een kalme manier bij komt, begint het liedje open te bloeien. Tijdens het refrein zorgen de basklanken voor een groovy uitstraling en het doet wat denken aan een minder uitbundige variant van “Timebomb”. “Padam Padam” is weinig verrassend, maar anno 2023 verwachten we eerlijk gezegd geen baanbrekende dingen meer van de popster. Kylie weet waar ze goed in is en wat haar fans van haar willen, dus daar speelt ze op in met een nieuwe, toffe track.

Tension verschijnt op 22 september.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1160 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & Kylie Minogue - "Dance Alone"

Enkele jaren terug was de Australische zangeres Sia niet weg te slaan van de radio: “Cheap Thrills“, “Chandelier” en “Flames” zorgden ervoor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Kylie Minogue - Tension (★★★★): Vertrouwde discopop en feromonen

Pop, disco, glitter and glamour. Met die vier woorden kunnen we een redelijk alomvattende omschrijving geven van Kylie Minogue’s muziek, veelal met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kylie Minogue - "Tension"

Padam? Padam! Ex-Neighbours-actrice Kylie Minogue mag dan wel al sinds de jaren tachtig muziek uitbrengen, het was pas dit jaar dat ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.