Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calum Scott – “At Your Worst”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Calum Scott een ‘one-hit-wonder’ noemen is misschien wat kort door de bocht, maar om al zijn grote singles op te tellen zullen we met één hand wel toekomen. Zijn grote doorbraak volgde in 2015 met zijn cover van Robyns “Dancing On My Own“, waarmee hij deelnam aan Britain’s Got Talent. Ondertussen bracht de Brit wel enkele leuke nummers uit, maar aan die piek van ondertussen één miljard streams zal hij waarschijnlijk nooit meer geraken. Dat hoeft ook niet, want zijn muziek blijft ook zonder hitjes te vormen leuk klinken en dat is bij “At Your Worst” niet anders.

Calum Scott is een singer-songwriter met veel gevoel en dat uit hij keer op keer in zijn muziek. “At Your Worst” gaat over zijn angst om niet goed genoeg te zijn voor zijn geliefde, maar ook dat iedereen liefde verdient, los van welke mentale staat die zich in bevindt. De single klinkt verrassend opgewekt, maar past daarom eigenlijk wel bij de boodschap. Het klinkt hoopvol, alsof de Brit mensen aanmoedigt om te blijven geloven dat ze op een dag geluk zullen vinden. Zijn stem zweeft boven een beatje en komt het best naar voren tijdens het refrein, waar de zanger ook niet bang is om enkele keren uit te halen. “At Your Worst” is een leuk, catchy liedje met een mooie boodschap waar wij zeker van kunnen genieten.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste lading namen voor Pinkpop 2024 met o.a. Ed Sheeran, Måneskin en Calvin Harris

Na de aankondigingen van Nederlandse festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole en ons bloedeigen Rock Werchter was het tijd…
InstagramLiveRecensies

Paaspop 2023 (Festivaldag 3): Vegen na Pasen

Paaspop kon uiteindelijk afklokken op 35.000 bezoekers per dag en nergens leek het alsof een tent ooit te vol stond. Oké, het…
LiveRecensies

Calum Scott @ La Madeleine: Hoe één nummer je leven kan veranderen

Precies 3 jaar geleden won Calum ‘Golden Boy’ Scott de talentenshow Britain’s Got Talent. De 29-jarige Brit kreeg tijdens de audities een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.