Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ShockOne – “Ready To Go” (feat. Bright Sparks)

Nog badend in het zweet – of was het gewoon de regen? – kan Karl Thomas terugblikken op een geslaagde set op Let It Roll, afgelopen weekend in Tsjechië. Toch startte de Australiër oorspronkelijk in een band met stadsgenoten Rob Swire en Garreth McGrillen van Pendulum; geen wonder dus, maar wel een eer dat hij binnenkort het voorprogramma van de befaamde groep mag verzorgen. Onder zijn artiestennaam ShockOne maakt hij een cijfertekening binnen de bassgenres. Doorheen zijn carrière kwamen zo al dubstep, (elektro-)house en UK jungle voorbij. De laatste jaren ligt de focus echter vooral op drum-‘n-bass, met samenwerkingen met Metrik en Koven in de dj-rugzak.

Ook op die natte, maar tegelijk hete set op Let It Roll: een karrevracht aan nieuwe muziek, waaronder ook het pasgeboren “Ready To Go” met het Engelse duo Bright Sparks. Kort gezegd kunnen we zeggen dat de Australiër met deze nieuwe in de voetsporen van zijn Engelse collega’s en genremeesters treedt. Moesten we niet weten dat zijn brein achter deze beat en melodie zaten, dan hadden we zo geloofd dat het nummer uit de studio van Sub Focus of Metrik gewaaid was. Het maakt “Ready To Go” dus zeker niet uniek, al zorgen de getweakte vocals – inclusief uiterst meezingbare songtitel – wel voor een leuke, persoonlijke inbreng. Wij zetten hem alvast op repeat zodat we hem uit volle borst kunnen meebrullen op ons volgende dnb-feest, want het potentieel om uit te groeien tot een van de meest gedraaide nummers daar is absoluut aanwezig.

Later dit jaar staat de release van een derde studioalbum aangekruist op ShockOne’s kalender. Op 19 oktober zakt de dj-producer af naar de Monstercat Showcase in Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Issey Cross - "Energy In My Town"

Toen er enkele jonge, vrouwelijke, Britse artiesten plots de grond uitsproten met frisse, door drum-‘n-bass geïnspireerde muziek, werd Loud LDN opgericht. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Macky Gee - "Psychopath"

Als je met een been – en zeker met twee – in de drum-‘n-basswereld staat, mag je het bij de naam Macky…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fred V - "Take You There"

Er zijn bekendere artiesten tegenwoordig met de naam Fred, maar ook Frederick Vahrman maakte lange tijd furore als de helft van het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.