FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop maakt affiche compleet met Tsar B, Only The Poets, ArrDee en meer!

© CPU – Jan Van Hecke

Voor één keer niet op woensdag, maar wel op donderdag: een reeks nieuwe Pukkelpop-namen. En het zijn meteen ook de laatste, want de organisatie zit in een laatste rechte lijn richting het festival. Zo maakt de festivalorganisatie bekend dat de leegte die Portland naliet op donderdag wordt ingevuld door Tsar B, die met haar recentste plaat to the stars zelfs een heuse vijfklapper wist te vergaren. Iets om nu al naar uit te kijken dus! Een dag later krijgen we met ArrDee nog zo’n coole naam op ons bord, al staat dat jonge hiphoptalent wel in de Dance Hall. Diezelfde dag opent Only The Poets overigens de Main Stage.

De zaterdag krijgt daarnaast nog een extra portie nationaal talent, want na het hoofdpodium van CORE Festival strijkt RORI nu ook neer in Kiewit: de jonge zangeres mag de Dance Hall in de vroege namiddag voor haar rekening nemen. Een dag later wordt ook de line-up in de Lift gecompleteerd en dat door de postpunk van Gurriers. De mannen staan erom bekend heel wat zelfvertrouwen uit te stralen en zullen dat nu ook voor een eerste keer aan een Belgisch publiek mogen voorstellen.

Pukkelpop 2023 telt op die manier 182 artiesten en lijkt voor een uitverkochte editie te gaan. Zo laat de organisatie weten dat na de combitickets ook de kaartjes voor vrijdag (met o.a. Billie Eilish, boygenius en Moderat) allemaal de deur uit zijn. Dagtickets voor zaterdag en zondag zijn nog beperkt beschikbaar. Voor die tickets, de timetable en alle andere info kan je terecht op www.pukkelpop.be. De dagindeling zetten we hieronder nog eens voor je in de verf.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Donderdag 17 augustus: Andromedik – Ax Emblem – Black Box Revelation – blackwave. – DC Noises – Flo Windey ft. Skyve – Freq444 – Gomorris – Hindu Radio DJ’s– Hyalite – Keyser – Kwijt Trek System – KRANKk – Olly Ameen – Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob – Psychonaut – She The DJ – Sophie Straat – The Boilerboys – The Hickey Underworld – The Subs – Tsar B – Wannes Lenaerts – $hirak

Vrijdag 18 augustus: The Aces – Aitch – Altin Gün – Amelie Lens – ArrDee – ascendant vierge – Asian Sal – Ava Eva – Bazart – Billie Eilish – Black Leather Jacket – Blawan – BLUAI – Bob Vylan – boygenius – Brutus – DIRK. – DJ Fresh – DJ HEARTSTRING – Dorian Electra – EMJIE – Ethel Cain – Ezra Collective – Farrago – Fatima Yamaha – FJAAK – Froukje – Hannah Grae – Helena Lauwaert – Identified Patient – Ilse Liebens & Nadiem Shah – Jan Vercauteren – MEMORO by Joyhauser (Live) – Len Faki – Moderat – M83 – Nessa Barrett – Only The Poets – piri – Ploegendienst – Rolo Tomassi – Royal Otis – Rudeboy plays URBAN DANCE SQUAD feat. DJ DNA – sor – St. Paul – Timmerman b2b Sara Dziri – TV Girl – Years & Years – You Me At Six – YUNGBLUD – ZULU

Zaterdag 19 augustus: 2ManyDJs (live) – Alice Longyu Gao – Amyl and the Sniffers – Aquarian – Angèle – Anne-Marie – Aroh – Bambii – BAVR – Ben Böhmer (live) – Bicep (live) – Bombay Bicycle Club – Bou – Chase & Status (dj-set) – Compact Disk Dummies – Dave Okumu & The 7 Generations – Deijvuhs – Dry Cleaning – Eppo Janssen & Friends – Faisal – Fousheé – Girls Don’t Sync – Gotu Jim – Gryffin – High Vis – Jessie Ware – joe unknown – Joji – Joost – Julie – Kanine– Limp Bizkit – Luude – Mankiyan – MUNA – Nabihah Iqbal – Nia Archives – Nothing But Thieves – Osees – Pongo – Peuk – Pinkshift – Prins S. en De Geit – Tarkastaja– The Priceduifkes – Rema – RORI – SHERELLE – Skin on Skin – Steve Lacy – Stick To Your Guns – Sub Focus (dj-set & ID) – Tom Odell – Turnstile – Two Shell – USED – Waltur b2b Lolita – Wunderhorse

Zondag 20 augustus: ADF Family – Anz – Bakar – Beartooth – Bonobo – Brihang – Captain Kaiser – Charlie Sparks – Crack Cloud – Cordae – Deki Alem – Destroy Boys– Dropkick Murphys – Emmy d’Arc – Florence + The Machine – flowerovlove – Foals – Giant Rooks – girl in red – Gurriers – Kafim – KennyHoopla – Kids With Buns – King Gizzard & The Lizard Wizard – Knocked Loose – Lil Tjay – Lefto Early Bird – Loyle Carner – Mab’ish – Macklemore – Michael Midnight – Mickael Karkousse – Mother Mother – Obongjayar – Partiboi69 – Pegassi – Reinier Zonneveld (Live) – Séa – Scowl – Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen – Teki Latex –The Amazons – The Killers – Trym – VTSS – XINK – Yung Singh – Zwangere Guy

1890 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chase & Status - "Liquor & Cigarettes" (feat. ArrDee & Hedex)

Hoewel het ervaren producersduo Chase & Status al een tijdlang mee de richting die drum-‘n-bass uitgaat bepaalt, lijkt hun relevantie de laatste…
FeaturesInstagramUitgelicht

Nabeschouwing Pukkelpop 2023: Muziek is van iedereen!

Het doek is gevallen, the show’s over. Pukkelpop 2023 was een bij momenten bloedhete editie en dat kwam niet enkel door de…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.