Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DeathbyRomy – “Late Nights”

De Amerikaanse Romy Flores groeide op met een Mexicaanse vader en Europese moeder en het duurde slechts tot ze vijf jaar oud was vooraleer ze haar eerste liedjes schreef. Intussen kennen we de singer-songwriter al enkele jaren als het opkomende talent genaamd DeathbyRomy. Ondanks dat ze de afgelopen twee jaar nog met Songs For My Funeral en Entropy naar buiten kwam, bracht ze dit jaar toch al opnieuw enkele singles uit. Dat in combinatie met een Europese tournee in oktober doet de vermoedens naar een nieuwe plaat wel stijgen, maar voorlopig is er nog niets officieel aangekondigd.

Het valt meteen op dat “Late Nights” iets rustiger is dan veel andere nummers van de drieëntwintig-jarige, maar de avondmuziek moet zeker niet onderdoen voor de uptempo tracks van DeathbyRomy. Het is een gezellig nummer waarbij Flores vooral tijdens het refrein met een leuke melodie naar voren komt. Ondanks dat de muziek tijdens de strofes op het eerste gehoor nogal simpel klinkt, horen we nog wat geluiden op de achtergrond die voor een iets donkerere uitstraling zorgen, zonder dat het gezellige intieme karakter van het lied verloren gaat. “Late Nights” is misschien niet het sterkste werk van DeathbyRomy, maar wel een fijne toevoeging aan haar discografie.

Op 8 oktober speelt DeathbyRomy een gratis aftershow in het café van Trix na de optredens van Grandson en Bob Vylan.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1121 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kiiara - "Numb" (feat. PVRIS & DeathbyRomy)

De Amerikaanse Kiiara mag haar lijstje van uiteenlopende samenwerkingen vandaag alweer uitbreiden. Nadat grote namen zoals Linkin Park, het dj-duo Dimitri Vegas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.