Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cate – “U Want Me”

Er zijn weinig mensen die kunnen zeggen dat er een groot popnummer expliciet is toegewijd aan hun broer. Dat geldt wel voor de Canadese Cate, wiens broer het onderwerp was van Maisie Peters’ single “Cate’s Brother“. Zelf schrijft die Cate in kwestie niet veel over haar broer, maar net als haar beste vriendin Peters, haalt ze veel inspiratie uit haar rampzalige liefdesleven. Dit resulteert in hele catchy, herkenbare popsongs, die moeiteloos in ons hoofd blijven plakken. Ook “U Want Me” is weer zo’n aanstekelijk liedje van de in Londen gevestigde singer-songwriter!

Onder leiding van een groovy popbeat die ons teleporteert naar een disco in de jaren ’80, stelt Cate op “U Want Me” dat ze helemaal klaar is met haar liefdesverdriet. Het heeft eventjes geduurd voordat de Canadese haar gebroken hart weer aan elkaar gelijmd had, maar ze voelt zich nu sterker dan ooit en hoeft niets meer te horen van haar ex. Die ging namelijk al gauw weer door met zijn leven en beseft zich nu pas wat die kwijtgeraakt is. Dat is jammer voor hem, want op “U Want Me” maakt Cate expliciet duidelijk dat hij de boot gemist heeft en dat die absoluut niet meer langs komt varen. “U Want Me” is een catchy en empowering popliedje die ongetwijfeld helpt om korte metten te maken met ons liefdesverdriet!

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

252 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.