Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters – “Cate’s Brother”

Er zijn een aantal ongeschreven regels over de personen waar je geen oogje op mag hebben. Zo is het voor de meeste mensen een absolute no-go om verliefd te worden op de partner van een van je beste vrienden, maar ook familieleden van vrienden worden vaak als verboden terrein gezien. Helaas is liefde niet iets waar je veel controle over hebt. Kijk maar naar Maisie Peters, die verliefd werd op de broer van haar beste vriendin. Dit is natuurlijk best een complexe situatie, maar Maisie zou geen echte artieste zijn als ze hier geen muzikale inspiratie uit zou putten en er geen liedje over zou schrijven. Al enige tijd laat ze fans voorproefjes horen van het nummer op TikTok, en in het voorprogramma van Ed Sheerans tour heeft ze het nummer ook al live gezongen, maar vandaag deelt ze “Cate’s Brother” met de rest van ons.

In “Cate’s Brother” geeft Maisie ons een gedetailleerde tijdlijn van haar relatie met de broer van Cate. Ze ontmoette hem op Halloween en was eigenlijk meteen verliefd, maar dit bleek minstens net zo snel wederzijds te zijn. Er waren wat onzekerheden en hobbels op de weg, maar dit liefdesverhaal kent een gelukkig einde. De Engelse luisterde tijdens het maken van het nummer veel naar poppunk, wat we goed terughoren in “Cate’s Brother”, maar heel geslaagd vinden we het lied niet. Het klinkt namelijk erg gedateerd en de tekst is naar ons idee ook net iets te kinderlijk. We denken wel dat het nummer potentie heeft om succesvol te zijn bij pubers in soortgelijke situaties, maar voor ons is “Cate’s Brother” geen groot succes.

Maisie staat op 22 en 23 juli in het Koning Boudewijnstadion als het voorprogramma van Ed Sheeran.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

149 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Not Another Rockstar"

Toen een artiest jaren geleden een nieuwe single aankondigde, moesten we nog behoorlijk gissen naar hoe dat liedje nu precies zou gaan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa - "Before I Go"

In februari maakten we voor het eerst kennis met de rijzende ster Sophia Alexa, die ons toen met de single “Hit and…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Blonde"

Er wordt al eens gezegd dat mensen met blonde haren dom zijn, maar daar gaan wij geen uitspraken over doen. Wat we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.