Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nieve Ella – “Your Room”

© Frank Fieber

Toen de wereld tot stilstand gebracht werd door het coronavirus in 2020, besloot Nieve Ella dat het tijd was om een van haar grootste dromen waar te maken. Die droom? Een popster worden. Ze gebruikte haar vrije tijd om zichzelf gitaar te leren spelen op de oude gitaar van haar overleden vader, en schreef haar eerste nummer in een week tijd. Ondertussen is het een paar jaar verder en is de Britse niet meer het meisje dat gitaartabs leert op het internet. Ze is inmiddels een veelbelovend talent dat op tour gaat met Inhaler en vergeleken wordt met Holly Humberstone. Met haar nieuwste single “Your Room” bewijst Nieve Ella de moeite waard te zijn om in de gaten te houden.

Nieve Ella schreef “Your Room” om zich wat sterker in haar eigen schoenen te voelen. Ze hecht naar eigen zeggen namelijk erg veel waarde aan de meningen van anderen en voelt zich daardoor niet altijd even trots en zelfverzekerd. “Your Room” functioneert als een reminder dat de meningen van anderen helemaal niets zeggen over de Engelse. Onder leiding van een catchy, dromerig gitaartje herinnert ze zichzelf aan het feit dat ze een hoop bereikt heeft de afgelopen tijd en dat ze daar echt wel trots op mag zijn. “Your Room” is een aanstekelijk indiepopliedje met een hoog feelgoodgehalte en daarmee een geslaagde single van Nieve Ella!

Op 1 september verschijnt haar nieuwe ep Lifetime of Wanting.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

265 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2024 (Festivaldag 1): En encore!

Eergisteren mochten we als jonge puppy’s in een kennel speels rondhollen op de beperkte oppervlakte van Parc del Forum. Toen zagen we…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pinkpop maakt affiche van 2024 af met o.a. YUNGBLUD, MEUTE, Sea Girls en 18 anderen

Nadat gisterenavond Rock Werchter de laatste namen aan de affiche toevoegde voor komende zomer, volgt vandaag ook Pinkpop. Eerder kondigde het Limburgse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.