FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Hickey Underworld, Ploegendienst, Trym en meer komen naar Pukkelpop!

© CPU – Joost Van Hoey

Pech voor de mensen die nog op zoek zijn naar combitickets, want de volledige vierdaagse toegangspassen voor Pukkelpop zijn sinds enkele dagen uitverkocht. De gelukkigen die wél al zo’n ticket in handen hebben, kunnen vanaf vandaag genieten van een klein aantal nieuwe namen. Wie The Hickey Underworld toch nog is kunnen ontlopen tijdens hun drukke festivalseizoen, kan ze donderdag al gaan aanschouwen. Op vrijdag komen er twee redelijk verschillende namen bij op de affiche. Enerzijds zal het keihard raven worden op het Duitse dj-duo FJAAK, anderzijds zullen er hoogstwaarschijnlijk enkele neuzen breken in de moshpit tijdens Ploegendienst. Ook voor zaterdag komen er nog twee namen bij. Zo komt het bizarre Tarkastaja langs en zal ook Faisal ongetwijfeld zijn best doen om er een moordend feestje van te maken. Tot slot voorziet Trym op zondag nog enkele dikke technoplaten.

Naast de (bijna) complete line-up is er wel nog geen timetable, dus kan je nog niet beginnen puzzelen om de planning voor de vierdaagse ineen te steken. Die urenindeling komt er weliswaar morgen aan. Bovendien zijn de combitickets dus volledig uitverkocht, maar voor alle individuele dagen zijn er wel nog enkele kaartjes beschikbaar. Ten slotte laat de organisatie weten dat Oliver Malcolm op zondag niet zal optreden. Portland liet zelf weten wegens gezondheidsredenen niet langs te komen. Hij annuleerde zijn volledige zomertour.

Pukkelpop 2023 vindt plaats van 17 tot en met 20 augustus. Meer informatie en tickets zijn te vinden op de website van het festival. Alle reeds bevestigde namen vind je onderaan het artikel terug.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het vet):

Donderdag 17 augustus: Andromedik – Ax Emblem – Black Box Revelation – blackwave. – DC Noises – Flo Windey ft. Skyve – Freq444 – Gomorris – Hindu Radio DJ’s– Hyalite – Keyser – Kwijt Trek System – Olly Ameen – Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob – Portland – Psychonaut – She The DJ – Sophie Straat – The Boilerboys – The Hickey Underworld – The Subs – Wannes Lenaerts

Vrijdag 18 augustus: The Aces – Aitch – Altin Gün – Amelie Lens – ascendant vierge – Asian Sal – Ava Eva – Bazart – Billie Eilish – Black Leather Jacket – Blawan – BLUAI –Bob Vylan – boygenius – Brutus – DIRK. – DJ HEARTSTRING – Dorian Electra – Ethel Cain – Ezra Collective – Farrago – Fatima Yamaha – FJAAK – Froukje – Hannah Grae – Helena Lauwaert – Identified Patient – Ilse Liebens & Nadiem Shah – Jan Vercauteren – MEMORO by Joyhauser (Live) – Len Faki – Moderat – M83 – Nessa Barrett – piri – Ploegendienst – Rolo Tomassi – Royal Otis – Rudeboy plays URBAN DANCE SQUAD feat. DJ DNA – sor – St. Paul – Timmerman b2b Sara Dziri – TV Girl – Years & Years – You Me At Six – YUNGBLUD – ZULU

Zaterdag 19 augustus: 2ManyDJs (live) – Alice Longyu Gao – Amyl and the Sniffers – Aquarian – Angèle – Anne-Marie – Aroh – Bambii – BAVR – Ben Böhmer (live) – Bicep (live) – Bombay Bicycle Club – Bou – Chase & Status (dj-set) – Compact Disk Dummies – Dave Okumu & The 7 Generations – Deijvuhs – Dry Cleaning – Eppo Janssen & Friends – Faisal – Fousheé – Girls Don’t Sync – Gotu Jim – Gryffin – High Vis – Jessie Ware – joe unknown – Joji – Joost – Julie – Kanine– Limp Bizkit – Luude – Mankiyan – MUNA – Nabihah Iqbal – Nia Archives – Nothing But Thieves – Osees – Peuk – Pinkshift – Prins S. en De Geit – Tarkastaja – The Priceduifkes – Rema – SHERELLE – Skin on Skin – Steve Lacy – Stick To Your Guns – Sub Focus (dj-set & ID) – Tom Odell – Turnstile – Two Shell – USED – Waltur b2b Lolita – Wunderhorse

Zondag 20 augustus: ADF Family – Anz – Bakar – Beartooth – Bonobo – Brihang – Captain Kaiser – Charlie Sparks – Crack Cloud – Cordae – Deki Alem – Destroy Boys– Dropkick Murphys – Emmy d’Arc – Florence + The Machine – flowerovlove – Foals – Giant Rooks – girl in red – Kafim – KennyHoopla – Kids With Buns – King Gizzard & The Lizard Wizard – Knocked Loose – Lil Tjay – Lefto Early Bird – Loyle Carner – Mab’ish – Macklemore – Michael Midnight –Mickael Karkousse – Mother Mother – Obongjayar – Oliver Malcolm – Partiboi69 – Pegassi – Reinier Zonneveld (Live) – Séa – Scowl – Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen – Teki Latex –The Amazons – The Killers – Trym – VTSS – XINK – Yung Singh – Zwangere Guy

Related posts
LiveRecensies

Leffingeleuren 2023 (Festivaldag 1): Beuken zonder veel poespas

De traditionele afsluiter van de festivalzomer is nog steeds Leffingeleuren. Het festival in het pittoreske Leffinge mocht in het derde weekend van…
FeaturesInstagramUitgelicht

Nabeschouwing Pukkelpop 2023: Muziek is van iedereen!

Het doek is gevallen, the show’s over. Pukkelpop 2023 was een bij momenten bloedhete editie en dat kwam niet enkel door de…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 4): Overal vuurwerk

De allerlaatste dag van Pukkelpop 2023 was er opnieuw eentje die baadde in een loodzware hitte. Een stralende festivaldag met andere woorden,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.