Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single San Holo – “TINY FLOWERS”

De Nederlandse Sander van Dijck verdiepte zich in zijn studententijd in gitaar & muziekproductie in Rotterdam en ging met die basis aan de slag als producer, onder de naam San Holo. In 2017 scoorde hij een hit met future basstrack “Light” op zijn eigen label bitbird. Zegt dat je niks, dan hoorde je misschien al eens zijn remix van “The Next Episode” voorbijkomen in een of andere YouTube-compilatie. In de herfst komt de Nederlander met een derde album, het rooskleurige en hoopgevende EXISTENTIAL DANCE MUSIC, waarvan “TINY FLOWERS” de eerste indruk is die de buitenwereld voorgeschoteld krijgt.

Dat nummer trekt de persoonlijke kaart, want San Holo schreef het als therapie voor zichzelf. Of hij het daarom ook zelf inzingt weten we niet, maar wat wel duidelijk wordt, is dat hij een hoopvolle boodschap wil verspreiden. Hoe grijs of donker je gedachten ook zijn, er is altijd ruimte om een klein, kleurrijk bloempje op je weg te vinden: dat is de les die de producer zijn luisteraars meegeeft. Puur positivisme, dat zich vertaalt in een track die moeilijk in een hokje te plaatsen is. De invloeden van trap en future bass zijn geplakt op een ritme van drum-‘n-bass, terwijl de zang je weer meeneemt naar het slaperige moment wanneer je deze ochtend half wakker uit bed kroop. Een dromerig nummer dus, dat net als de tiny flowers op je persoonlijke pad helemaal openbloeit bij de twee drops.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Metrik - "Abyss"

Vorige keer schreven we Metriks relatief karige releaseschema nog toe aan ‘kwaliteit boven kwantiteit’, met slechts drie tracks dit jaar – wat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andromedik - "With You"

In het legertje van drum-‘n-bassproducers die hun genre terug populair maken, mag sensatie Andromedik zich gerust de titel van generaal toe-eigenen. De…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Chase & Status - 2 Ruff, Vol. 1 (★★★½): Een aaneenrijging van tien keiharde drum-'n-basssingles

Een nieuw album van Chase & Status, dat is altijd om vingers en duimen bij af te likken als je fan bent…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.