MuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren en Bar Bricolage ontvangen NUÏ, LeBlanc en Gairy Humball

De festivals staan voor de deur en heel wat nieuw talent zet de eerste stappen met concertjes hier en daar. Het beloven weer spannende zomermaanden te worden en daar willen wij met Dansende Beren alleen maar aan bijdragen. Samen met Bar Bricolage organiseren we de komende maanden vijf concertavonden, waar we de spannendste nieuwkomers in de kijker zetten. Dat we een goede speurneus hebben voor talent, blijkt uit de lange lijst van acts die we al programmeerden en die later de grote podia veroverden. Van Portland en Mooneye over Chibi Ichigo of Yung Mavu tot Meltheads of Peuk: in het verleden pronkten zij op onze affiches.

Op de eerste twee edities stonden LIGHTSPEED, Neptune Bloom, Rosie Stuart, Eosine, Ratmosphere en Big Adviser. Op onze derde editie, die doorgaat op vrijdag 28 juli, ontvangen we de bezwerende pop van NUÏ, de Brusselse rapper LeBlanc en de lo-fi rock van Gairy Humball.

Een inkomticket is niet nodig, want onze concertavond is volledig gratis! Zet je op aanwezig op ons Facebookevenement en mis geen enkel nieuws over deze muzikale avond.

NUÏ

Onder haar muzikaal alter ego NUÏ brengt Emma De Quick elektronische popmuziek die leeft van de melancholische melodieën en bezwerende synths. Nadat ze in 2021 haar ep Change uitbracht, beklom ze al heel wat podia waar ze ondersteund door haar band en dansers een levendige popshow bracht. Performance en muziek gaan bij NUÏ hand in hand om een beklijvende sfeer te scheppen.

Facebook / Instagram / Spotify

LeBlanc

In januari was LeBlanc finalist van De Nieuwe Lichting en werd hij met zijn frisse, Nederlandstalige hiphop geïntroduceerd tot een groot publiek. Met meer dan honderd shows reeds op de teller en een goed gevulde festivalagenda deze zomer, komt hij in Bar Bricolage tonen waarom zijn (live)reputatie al staat als een huis en hij gehandeld wordt als de nieuwe rapsensatie uit de hoofdstad.

Instagram / Spotify

Gairy Humball

De lo-fi rock van Gairy Humball beschreven we in het verleden al als heerlijk zwalpende, slaapdronken gitaargeluid. De Gentse band bracht in november hun album Popular to Contrary Belief uit, waarmee de bal nog meer aan het rollen kwam. Met hun sterke livereputatie en gevoel om een fijne sfeer neer te zetten, zijn ze dan ook de ideale soundtrack voor een zwoele zomeravond.

Facebook / Instagram / Spotify

Wil je zelf op ons podium staan? Schrijf je dan in via onze VI.BE kans en wie weet sta jij wel op een van onze volgende concertavonden.

1824 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LeBlanc - "JA ZE WETEN"

Geheel op eigen kracht schopte LeBlanc het vorig jaar tot een van de negen finalisten van StuBru’s De Nieuwe Lichting. De track…
MuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren en Bar Bricolage ontvangen The Christian Club, Kleinpunk en PELICAN DEALER

Met de zomer die ondertussen op volle toeren draait, zijn de keuzes aan fijne concertavonden haast onbeperkt. Daar doen we met Dansende…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren en Bar Bricolage ontvangen Ratmosphere, Big Adviser en Eosine

De zomer lonkt, de festivals staan voor de deur en heel wat nieuw talent zet eerste stappen met concertjes hier en daar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.