Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Susannah Joffe – “Your Mother’s Name”

Fans van artiesten als Phoebe Bridgers, Clairo en boygenius hebben er een nieuwe protegé bij om in het oog te houden. De Amerikaanse Susannah Joffe maakt muziek die perfect in het sad girl music-plaatje past, dat het bijzonder goed doet op sociale media. De afgelopen weken, zo niet maanden, plaatste de artieste op TikTok heel wat teasers van songs die ze zou uitbrengen. Met enige vorm van humor, namelijk dat ze een liedje aan een label liet horen maar die het alleen wilden voor een andere artiest, wist ze een hechte fanbase op te bouwen. “Your Mother’s Name” is de eerste single van een ep die later dit jaar moet verschijnen.

Een herkenbaar klinkend gitaarlijntje, zachte vocals die toch wel heel erg doen denken aan Phoebe Bridgers en een tekst waar menig persoon zich in kan vinden. Het zijn de ingrediënten die van deze “Your Mother’s Name” een song maken die al gauw in je geheugen blijft zitten. Joffe brengt dan ook niks wat we nog nooit eerder gehoord hebben, maar net daarom lijkt het nummer zo goed te werken. Op de achtergrond horen we ietwat distorted klanken die een ruwer randje aan het geheel toevoegen en daarmee wordt Susannah Joffe in enkele minuten tijd een artiest die we graag op onze radar zetten en misschien ook op die van jou.

Facebook / Instagram / TikTok / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

654 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Susannah Joffe - "My Dog Died"

Met haar vorige single “Your Mother’s Name” wist de Amerikaanse Susannah Joffe zich ook bij onze redactie in de schijnwerper te zingen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.