Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Slayyyter – “Out Of Time”

In popkringen is Slayyyter al lang een absolute superster en toch heeft de mainstreammedia de Amerikaanse popstarlet nog niet ontdekt. Bizar eigenlijk, want haar debuutalbum Troubled Paradise beschreven we toen als het orgelpunt van de nieuwe popmuziek. Ondanks dat haar agenda uitpuilde met haar wereldtour en optredens als voorprogramma van onder andere Tove Lo, is er sinds 2021 geen single meer verschenen van de zangeres. Een nieuw tijdperk in haar carrière zat er echter al lang aan te komen en zo viert ze vandaag haar langverwachte comeback, waarmee de aanval op een absolute doorbraak helemaal wordt ingezet.

Slayyyter heeft haar pen duidelijk gescherpt, want met “Out Of Time” toont ze dat ze nog steeds een perfecte popschijf weet te pennen. De referenties kan je zowel in het verleden als de toekomst oriënteren, want ondanks een nostalgische toets zijn het ook de futuristische elementen die haar weer zo vlijmscherp laten overkomen. In de strofes bouwt ze steeds mooi op naar de refreinen, waar ze dan vooral in de adlibs de accenten legt en het verschil maakt. Ondanks ze dus nergens steken laat vallen, zit het echte venijn nog eens in de staart. Nadat ze de single kort laat stilvallen, knalt ze er met het laatste refrein nog eens helemaal tegen aan. “Out Of Time” toont daardoor aan dat de tijd tikt… een hit lijkt nu wel echt heel dichtbij te komen.

Facebook / Instagram / Twitter / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1859 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

MAVEE - Out of Time (★★★½): Geen haast nodig

2024 is een dikke maand bezig en stilletjes aan kruipen onze nieuwe ‘Grote Beren van Morgen‘ uit hun winterslaap. Ook MAVEE is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rebecca Black & Slayyyter - "Read My Mind"

Rebecca Black is nog steeds een icoon als we terugkijken naar de beginjaren van YouTube, waar ze met haar legendarische single “Friday”…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Slayyyter & Big Freedia - "Stupid Boy"

De Amerikaanse popheldin Slayyyter wist ons dit jaar met haar debuutalbum Troubled Paradise op elk vlak te overtuigen, waardoor we de zeldzame ‘vijf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.