Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen – “Dream Girl”

In de tijd dat Bella Latham door het leven gaat als Baby Queen, deed ze tegelijkertijd gigantisch veel en vrij weinig. Zo bracht ze een ep, een mixtape en een handvol singles uit, speelde ze een tournee in het voorprogramma van Olivia Rodrigo en stonden er enkele mooie shows op het programma. Maar een debuutplaat blijft nog altijd uit, en daar wringt het schoentje. De Britse hintte al een tijdje dat een eerste, echte album in het verschiet ligt, maar nu is het eindelijk zover. Met een festivaltour in het verschiet lost ze namelijk “Dream Girl”, de eerste officiële single van een, weliswaar nog aan te kondigen, eerste langspeler.

De start van een nieuw hoofdstuk betekent gelukkig niet ook dat Baby Queen haar eigenheid achterwege heeft gelaten, want met “Dream Girl” maakte ze een gigantisch fijn popnummer. Met wat rockinvloeden en een uiterst dromerige beat kruipt ze dan ook al snel in je gehoorkanalen, zonder dat het plat aanvoelt. In de single uit Latham haar gevoelens voor een vrouw die al in een relatie zit, met alle gevolgen van dien. Dat alles samen zorgt voor een zomerse track die enkel en alleen maar euforie uitstraalt: perfect om de zomer mee op gang te trappen!

Op zondag 2 juli staat Baby Queen op Rock Werchter.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2205 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #43

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 20 mooiste albumhoezen van 2023

Het oog wil ook wat, dat geldt zelfs in de auditieve wereld van de muziek. Albums terugbrengen naar hun artwork is de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.