Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anyma & Grimes – “Welcome To The Opera”

Is het niet voor de donzige, melodische beats, dan is het wel voor de impressionante visuals dat je Anyma een keer moet checken. Matteo Milleri bekleedt een van de twee helften van het melodische technoduo Tale Of Us, maar maakt sinds 2020 ook naam onder zijn – muzikaal niet heel verschillend – solo-alias. Kennen kan je hem van “Consciousness” of “Explore Your Future“, die keer op keer de dansvloer in brand zetten. Neem daarbij de omvangrijke, futuristische projecties op de led-schermen, en je kan je voorstellen dat een Anyma-liveshow niet enkel een auditief, maar ook een visueel spektakel is.

“Welcome To The Opera” is dat net iets minder, ondanks de interesse-opwekkende titel. De nieuwe single ziet het licht via Afterlife Recordings, het label waar de Italiaan enkele jaren terug mee aan ten gronde lag. De zweverige vocalen van de Canadese zangeres Grimes, hebben inderdaad iets opera-achtig in zich, al is er in de studio ook wel aan wat knopjes gedraaid om dat gevoel op te wekken. De beatsknoppen werden dan weer perfect volgens Anyma-recept bediend, waardoor de track in zijn finaliteit uitmondt in een oké nummer: de productie is opnieuw zeer proper, maar aan de andere kant is het een beetje veel van hetzelfde op rij en voelt “Welcome To The Opera” een beetje aan als Welcome to the zoveelste Anyma-track.

Matteo Milleri voorziet op 22 juli de Freedom-stage van Tomorrowland van beats, zowel onder zijn Anyma-alias als met zijn kompaan van Tale Of Us.

Anyma: Facebook / Instagram
Grimes: Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Voodoo Village 2023: Verdwalen en verenigen in muzikale mist

Op de grootste muziekbijeenkomsten moeten we midden september al nostalgisch terugkijken, maar helemaal uitgebloeid is de festivalzomer zeker nog niet. Aan het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anyma & Rebūke - "Syren"

Mystiek, afstandelijk en vol passie: zo zouden we Anyma’s livesets omschrijven. Steevast in outfit lanceert de Italiaan van de Afterlife-familie melodische techno…
LiveRecensies

Tomorrowland 2023 (Festivaldag 2): Klassiek, komiek en energiek

Hoe hoger je vliegt, hoe frisser en minder goed het weer wordt. Dat bleek vandaag ook op Tomorrowland waar we onze reis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.