Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rob Grant & Lana Del Rey – “Lost at Sea”

Rob Grant

Rob Grant is een naam die eigenlijk al een belletje zou kunnen doen rinkelen bij fans van Lana Del Rey. De Amerikaanse zangeres bracht haar eerste muziek uit onder haar geboortenaam: Lizzy Grant. En als je dat weet, is het niet meer zo moeilijk om de band tussen Lana Del Rey en Rob Grant te raden: dochter en vader. Papa Del Rey schreef al mee aan een nummer van zijn dochter en nu hij ook muziek uitbrengt, doet zijn dochter het omgekeerde voor hem. “Lost at Sea” is het vijfde nummer van pianist Rob Grant en maakt deel uit van het gelijknamige album dat volgende week verschijnt. De voorgaande singles waren instrumentaal, dus de nieuwe is er in ieder geval al eentje dat zal opvallen op die plaat.

“Lost at Sea” is een pianoballade met dromerige, zachte klanken uit de vingers van Rob Grant en zang van Lizzy Grant die versmelt met strijkers. De stem lijkt hier eerder een instrument dat opgaat in de rest, in de plaats van dat het erboven uit springt en onze aandacht naar de tekst wordt getrokken. Op die manier verschilt het toch net een beetje van de rustige pianomuziek die Del Rey de afgelopen jaren in grote aantallen heeft uitgebracht. “Lost at Sea” is dus een mooie samenwerking tussen vader en dochter, waarbij het vooral de vader is die de leiding neemt en het pad bepaalt. Dromerige, zachte pianomuziek zit duidelijk in het bloed van de familie Grant.

Lost at Sea verschijnt op 9 juni en Lana Del Rey zal op nog een nummer van haar vader meezingen.

Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1121 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bleachers - "Alma Mater" (feat. Lana Del Rey)

Het is nog niet zo gek lang geleden sinds Bleachers zijn neus terug aan het venster stak, al is bezieler Jack Antonoff…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Macve - "Suburban House" (feat. Lana Del Rey)

2023 werd wederom een jaar waarin Lana Del Rey ons verblijdde met heel wat nieuwe muziek. Did you know there’s a tunnel under…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lana Del Rey - "Say Yes to Heaven"

Lana Del Rey kan sinds de release van Norman Fucking Rockwell! voor sommige mensen niets meer verkeerd doen. De uiterst serene en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.