Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jon Batiste – “Be Who You Are (Real Magic)” (feat. J.I.D, NewJeans & Camilo)

Dat Jon Batiste een meester is in zijn vak bewijzen niet alleen de vele streams die zijn muziek steeds verzamelt, maar ook de tal van awards die hij in de loop der jaren binnenhaalde. Zo won de Amerikaan maar liefst vijf Grammy Awards en een Oscar voor de soundtrack van Soul. Zijn laatste album We Are, waarvoor hij trouwens ook een Grammy won, dateert ondertussen al van twee jaar geleden. Toch zit de artiest niet stil, want we krijgen regelmatig nieuwe singles van hem te horen die vaak samenwerkingen zijn. Ook bij deze nieuwe “Be Who You Are (Real Magic)” is dat niet anders.

Voor “Be Who You Are (Real Magic)” werkte Batiste samen met maar liefst drie andere muzikanten: de Amerikaanse rapper J.I.D, de Zuid-Koreaanse meidengroep NewJeans en de Colombiaanse zanger Camilo. De single gaat over jezelf zijn en het is dan ook normaal dat de artiesten deze leuze op zichzelf toepassen. Zo horen we NewJeans in het Koreaans en ook Camilo drukt zichzelf uit in zijn moedertaal. Toch is het geen chaotische mix van verschillende genres, want het nummer vormt een catchy en ontspannen geheel. De rustige beats en subtiele pianotoetsen passen bij het warme zomerweer van deze dagen, waardoor we het zeker nog een paar keer op repeat zullen zetten. Tijdens het refrein komen de verschillende artiesten samen tot een mooie harmonie, waar enkel Jon Batiste af en toe de uitzondering vormt door eens uit te halen. “Be Who You Are (Real Magic)” is een aantrekkelijke zomerleuze dat het talent van alle zangers eens in de kijker zet en nog even in ons hoofd zal blijven zitten.

J.I.D gaat deze zomer op wereldtour en passeert ook twee keer in ons land, namelijk op 2 juli op Rock Werchter en op 4 juli in La Madeleine.

Jon Batiste: Facebook / Instagram / Website
J.I.D: Facebook / Instagram / Website
NewJeans: FacebookInstagram / Website
Camilo: Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jon Batiste - "It Never Went Away"

Jon Batiste begon aan zijn muzikale carrière in 1998 en tot nu toe won hij vijf Grammy Awards, een Oscar, een BAFTA…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NewJeans - "GODS"

Het concept van Esports, oftewel online competitieve sport, is al jaren aan een opmars bezig qua populariteit. Een van de pioniers daarin…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles NewJeans - "New Jeans" & "Super Shy"

Met NewJeans zette Hybe Labels (BTS) een nieuw K-popfenomeen op de kaart. De meidengroep verzamelde met haar eerste ep meteen miljoenen streams,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.