Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single X Ambassadors, Teddy Swims & Jac Ross – “Happy People”

X Ambassadors staat bekend om hun mooie, catchy en diepe muziek. De groep wist daar al drie albums en vier ep’s mee te vullen, maar ook enkele hitjes te scoren. Zo sloeg het welgekende “Renegades” aan dankzij zijn feelgood-sound, al doet het trio het even goed met breekbaardere tracks zoals “Unsteady“. In het verleden zochten de leden andere artiesten op om mee samen te werken, wat ze bijvoorbeeld drie jaar geleden deden met het nummer “Zen“. Ook dit keer schakelden de drie de hulp in van andere zangers, namelijk Teddy Swims en Jac Ross.

Teddy Swims is eerder gekend vanwege zijn aantrekkelijke r&b, terwijl we bij Jac Ross vooral terechtkunnen voor zijn aangename soul. “Happy People” voegt de genres van de artiesten samen tot een mooi geheel. Als basis krijgen we een gitaar, synths en een zachte piano te horen. Onze aandacht wordt voornamelijk vastgegrepen door de harmonie van de zangers, die als vertrouwd aanvoelt. De single gaat over dat mensen soms het gevoel hebben dat ze constant een perfect, gelukkig leven moeten leiden, voornamelijk doordat ze andere, ‘perfecte’ levens zien op sociale media. De rauwe emoties die daarbij gepaard gaan, kunnen we horen in de stemmen van de zangers. Ook al krijgen ze elk hun solomomentje, vinden we de refreinen waarin ze samenkomen het krachtigst en willen we niet dat “Happy People” tot een einde komt.

X Ambassadors: Facebook / Instagram / Website
Teddy Swims: Facebook / Instagram / Website
Jac Ross: Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Tom Morello - The Atlas Underground Flood (★): Kwantiteit boven kwaliteit

Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets of Rage… het zijn slechts enkele van de legendarische bands waar Tom Morello, in zijn ondertussen…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single X Ambassadors feat. grandson & K.Flay – “Zen”

De coronacrisis heeft vele verschillende nadelen binnen de muziekindustrie, zo kunnen we al twee dikke maanden niet naar concerten gaan en ziet…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 31 oktober - 6 november 2016

Ook deze week lieten we ons weer gaan en checkten we (bijna) alle videoclips die in de eerste week van november uitkwamen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.