Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single X Ambassadors, Teddy Swims & Jac Ross – “Happy People”

© Danny Scott Lane

X Ambassadors staat bekend om hun mooie, catchy en diepe muziek. De groep wist daar al drie albums en vier ep’s mee te vullen, maar ook enkele hitjes te scoren. Zo sloeg het welgekende “Renegades” aan dankzij zijn feelgood-sound, al doet het trio het even goed met breekbaardere tracks zoals “Unsteady“. In het verleden zochten de leden andere artiesten op om mee samen te werken, wat ze bijvoorbeeld drie jaar geleden deden met het nummer “Zen“. Ook dit keer schakelden de drie de hulp in van andere zangers, namelijk Teddy Swims en Jac Ross.

Teddy Swims is eerder gekend vanwege zijn aantrekkelijke r&b, terwijl we bij Jac Ross vooral terechtkunnen voor zijn aangename soul. “Happy People” voegt de genres van de artiesten samen tot een mooi geheel. Als basis krijgen we een gitaar, synths en een zachte piano te horen. Onze aandacht wordt voornamelijk vastgegrepen door de harmonie van de zangers, die als vertrouwd aanvoelt. De single gaat over dat mensen soms het gevoel hebben dat ze constant een perfect, gelukkig leven moeten leiden, voornamelijk doordat ze andere, ‘perfecte’ levens zien op sociale media. De rauwe emoties die daarbij gepaard gaan, kunnen we horen in de stemmen van de zangers. Ook al krijgen ze elk hun solomomentje, vinden we de refreinen waarin ze samenkomen het krachtigst en willen we niet dat “Happy People” tot een einde komt.

X Ambassadors: Facebook / Instagram / Website
Teddy Swims: Facebook / Instagram / Website
Jac Ross: Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Teddy Swims @ Trix: Zoals een vis in het water

Sommige verhalen lezen als een modern sprookje, net zoals het verhaal van de Amerikaanse zanger Teddy Swims. Jarenlang zong hij in metalbands…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tors - "Happy Enough"

Als een relatief onbekende band is het soms fijn om ergens als voorprogramma te staan om zo toch op te vallen, ondanks…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single X Ambassadors & PAMÉ - "Devastation"

In 2023 lijkt X Ambassadors zich niet meer als artiest op zichzelf uit te drukken, maar vinden ze steeds vaker hun weg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.