Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single piri & tommy – “nice 2 me”

Wij zijn altijd een beetje huiverig wanneer stelletjes samen muziek maken. Het kan absoluut een lange tijd goed gaan, maar de geschiedenis heeft ons laten zien dat het best riskant kan zijn om privé en werk met elkaar te mixen, vooral wanneer de relatie in kwestie in vlammen opgaat. Daar hoeven we bij piri & tommy vooralsnog geen zorgen over te maken. Het Britse duo verscheen in 2022 op onze muzikale radar als koppeltje, maar eerder dit jaar besloot het tweetal verder te gaan als vrienden die nog wel samen muziek willen maken. “updown” was het eerste post-break-up nummer dat we van piri & tommy kregen, en vandaag krijgen we een gloednieuwe in de vorm van “nice 2 me”!

Nadat “updown” een lichte teleurstelling bleek, hoopten we dat “nice 2 me” ervoor zou zorgen dat onze honger wat beter gestild zou worden. Helaas slagen piri & tommy er met deze nieuwe single ook niet helemaal in om ons te overtuigen. Het is een lief liedje over het simpele verlangen om gewoon goed behandeld te worden met een fijne, zomerse drum-‘n-bass-beat die zeker wel lekker in het gehoor ligt, maar meer is “nice 2 me” niet. Er gebeurt namelijk vrij weinig op het nummer, waardoor we ons al gauw vervelen. Hoewel “nice 2 me” niet eens de drie minuten aantikt, duurt het lied voor ons gevoel veel langer door het gebrek aan spanning en variatie. Een beetje jammer, deze nieuwe van piri & tommy.

piri is op 18 augustus live te zien op Pukkelpop.

Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

234 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

boygenius, Compact Disk Dummies, Bombay Bicycle Club en 14 andere nieuwe namen voor Pukkelpop!

Zoals het intussen de gewoonte is geworden, lost Pukkelpop ook deze woensdag een handvol nieuwe namen voor komende editie. Dit keer komt…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single piri & tommy - "updown"

Liefde doet iets met een mens, vraag dat maar aan het duo piri & tommy. De twee vormen al geruime tijd een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MJ Cole - "Feel It" (feat. piri & tommy)

MJ Cole is een Britse producer die al sinds eind vorige eeuw actief is in de garagescene. Als soloartiest blijft zijn werk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.