Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeff Rosenstock – “Liked U Better”

©Alice Baxley

Met zijn nieuwste single “LIKED U BETTER” bewijst Jeff Rosenstock opnieuw zijn status als productieve emo-, ska- en punkleverancier, tourveteraan en componist van televisieshowsoundtracks. Deze getalenteerde artiest heeft zichzelf op de kaart gezet met zijn laatste album No Dream uit 2020, een meesterwerk dat zijn veelzijdigheid en unieke muzikale visie weerspiegelt. Met deze langspeler bewees Rosenstock zijn vermogen om scherpe en vaak cynische observaties te combineren met besmettelijke melodieën, en hij heeft dit opmerkelijke artistieke traject voortgezet in zijn nieuwe single.

“LIKED U BETTER” is een muzikale triomf op zich. Het nummer straalt een opgewekte en rinkelende energie uit die onmiddellijk in je hoofd blijft hangen. Rosenstock heeft ditmaal zijn geluid verfijnd en verrijkt met een onweerstaanbaar aanstekelijke melodie die je uitnodigt om mee te zingen en te dansen. Terwijl hij in het refrein herhaaldelijk verzucht: ‘I liked you better / When you were out my mind’ neemt hij ons mee op een wild avontuur met een verbluffende gitaarsolo die het nummer naar een ongekend hoogtepunt brengt. Rosenstocks vaardigheid om complexe emoties te vangen in pakkende deuntjes is werkelijk bewonderenswaardig en wordt in deze single tot in de perfectie gedemonstreerd.

Naast zijn onbetwistbare muzikale talent, is Jeff Rosenstock ook een artiest die bekendstaat om zijn toewijding aan zijn fanbase. Hoewel “LIKED U BETTER” geen aankondiging van een nieuw album met zich meedraagt, heeft Rosenstock zijn trouwe aanhang verwend met de aankondiging van een uitgebreide tournee door Noord-Amerika. Dit getuigt van zijn onvermoeibare inzet om zijn muziek rechtstreeks naar zijn publiek te brengen en de onvergetelijke ervaring van een live-optreden te delen. Hopelijk duurt het niet al te lang eer die aankondiging volgt voor een Europese tournee.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #8

We zijn nog maar anderhalve maand ver in 2018 en toch worden we weer overspoeld met geweldig interessante albums. Het is natuurlijk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.