Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willow Kayne – “cola head”

© Jack Bridgland

Willow Kayne behoort in Londen al een tijdje tot een generatie artiesten om goed in de gaten te houden en werkte al samen met legendarische muzikanten als Nile Rodgers van CHIC. Toch neemt haar carrière nu een onverwachte wending en besloot ze haar label te verlaten om als independent artiest haar kans te wagen. Een gewaagde keuze, maar dankzij een steeds groter wordend publiek op sociale media en een resem festivalshows op de planning, kan dit ook zonder de steun van een major label lukken en haar doorbraak betekenen.

“cola head” is een belangrijke single voor Willow Kayne, want nadat de single al voor de release serieus viraal ging op TikTok en haar label deze single alsnog niet wilde uitbrengen, nam ze de touwtjes zelf in handen. Het sassy popnummer heeft een Y2K-energie, die ergens ook flarden uit hiphop en r&b bevat, maar ook door de punky attitude iets jeugdigs en frivools heeft. “cola head” zal je met andere woorden niet snel vergeten en dat komt ook door het bijzonder aanstekelijke refrein.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Willow Kayne - "Rat Race"

Willow Kayne in een hokje duwen is moeilijk, want de opkomende Britse zangeres behoort tot de meest eclectische poptalenten van het moment….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Willow Kayne - "Opinion"

De Britse zotte doos Willow Kayne zit in goede handen, want het gerenommeerde team achter Dua Lipa, Lana Del Rey en Ellie…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Willow Kayne - "Two Seater"

Gen Z heeft er een nieuwe popheldin bij en wat voor één. De Britse Willow Kayne belichaamt perfect de nieuwe generatie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.