Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Willow Kayne – “Opinion”

© Jack Bridgland

De Britse zotte doos Willow Kayne zit in goede handen, want het gerenommeerde team achter Dua Lipa, Lana Del Rey en Ellie Goulding schaart zich ook achter haar talent. De toekomst lacht haar ook toe, want haar punky pop kent invloeden uit hiphop en heeft zo een grote herkenbaarheid. Haar ontzettend stoere debuutsingle “Two Seater” was al een furieus staaltje zelfzekerheid en dat lijkt ook de algemene rode draad doorheen haar muziek te worden.

Voor het gloednieuwe “Opinion” lijkt ze zich bitter weinig aan te trekken wat de mening van anderen is, want ze doet gewoon lekker haar eigen ding. Op vlak van productie krijgen we wat flashbacks naar het vroege werk van M.I.A. en Lily Allen, wat meteen ook twee artiesten zijn die hun stempel op de muziekindustrie duwden. Datzelfde is Willow Kayne klaarblijkelijk ook van plan en zo is het zeer dynamische “Opinion” weer een gebalde vuist aan coole teksten en een zeer toffe productie. Gen Z heeft er een heuse popster bij.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1859 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willow Kayne - "cola head"

Willow Kayne behoort in Londen al een tijdje tot een generatie artiesten om goed in de gaten te houden en werkte al…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Willow Kayne - "Rat Race"

Willow Kayne in een hokje duwen is moeilijk, want de opkomende Britse zangeres behoort tot de meest eclectische poptalenten van het moment….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Willow Kayne - "Two Seater"

Gen Z heeft er een nieuwe popheldin bij en wat voor één. De Britse Willow Kayne belichaamt perfect de nieuwe generatie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.