Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maroon 5 – “Middle Ground”

De hits van Maroon 5 zijn al even niet meer op een hand te tellen. De Amerikaanse band rond Adam Levine bestaat al meer dan twee decennia en wist ondertussen een rijk arsenaal aan muziek te vergaren, met hun laatste album JORDI van twee jaar geleden. De formatie van de groep veranderde ook al enkele keren, zoals toen Mickey Madden in 2020 uit de groep stapte nadat hij werd beschuldigd van huiselijk geweld. Ondanks dat alles blijft Maroon 5 nog steeds doorgaan en muziek uitbrengen, net zoals deze nieuwe single.

Geen catchy beat of aantrekkelijke tunes die zich in onze oren nestelen dit keer: op “Middle Ground” krijgen we een ingetogenere versie van Maroon 5 te horen. Levine stelt zich breekbaar op met als begeleiding een zacht gitaartje, dat zelfs bijna iets weg heeft van Ed Sheeran in zijn ÷ (Divide)-plaat. Op zich is dit ook wel een mooie kant van de Amerikaanse groep. De frontzanger beperkt ook zijn aantal uithalen en enkel in de bridge horen we hem dat op een emotionele manier doen. De soberheid draagt dan ook mee aan de schoonheid van deze single en de groep heeft met “Middle Ground” misschien geen nieuwe hit te pakken, maar wel een pracht van een ballade.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CXLOE – “Cheating On Myself”

Hoewel velen nog niet van CXLOE gehoord zullen hebben, mag je jezelf gerust een grote artiest noemen als je al teksten schreef…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maroon 5 – “Nobody’s Love”

Het is alweer bijna een jaar geleden sinds de laatste release van Maroon 5. De groep uit Los Angeles haalde toen voor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lil Dicky - "Earth"

Lil Dicky’s “Earth” pakt uit met meer dan dertig verschillende artiesten in dit geweldige nummer. Het doet ons denken aan de tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.