Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CXLOE – “Cheating On Myself”

© Michelle Pitiris

Hoewel velen nog niet van CXLOE gehoord zullen hebben, mag je jezelf gerust een grote artiest noemen als je al teksten schreef voor Bebe Rexha, Ariana Grande en Maroon 5. In 2017 speelde de Australische popzangeres het voorprogramma van de Red Pill Bluestour van die laatste band, waarna ze in 2019 haar eerste eigen headlinetour aanvatte. Chloe Papandrea woont inmiddels half-half in Sydney en Los Angeles en komt nu, na een mager muziekjaar waarin ze met “Till the Wheels Fall Off” maar één nummer uitbracht, met “Cheating On Myself”.

Daarmee herinnert ze ons eraan om jezelf ook af en toe op de eerste plaats te zetten. De Australische stak in het verleden te veel energie in mensen waarvan ze die energie niet terugkreeg en lijkt nu tot dat inzicht te zijn gekomen. Het introspectieproces dat daarmee gepaard ging, schreef ze neer in een leuk elektropopnummer: ‘Was it really worth all the hurt and hell / Realise I’ve been wasting all my time on someone else / Cheating on myself’, vraagt ze zich af. Het makkelijk meezingbare refrein is een absolute troef in deze nieuwe van CXLOE, die toont dat ze over een echte popstem beschikt. “Cheating On Myself” zit nog minstens tot morgenvroeg in ons hoofd; het belangrijke popsongkenmerk ‘herkenbaarheid’ kan ze dus al afvinken.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maroon 5 - "Middle Ground"

De hits van Maroon 5 zijn al even niet meer op een hand te tellen. De Amerikaanse band rond Adam Levine bestaat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.