Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wallice – “Loser At Best”

© Le3ay Studio

De grote doorbraak van Wallice lijkt steeds dichter bij te komen, want haar labelgenoot The 1975 nam het opkomende talent mee op hun uitgebreide tour als voorprogramma, waar ze zichzelf avond na avond in de harten van tienduizenden zong en de perfecte voorbereiding was voor haar solotour door het VK en de VS deze zomer. Op die tour stelt ze namelijk haar nieuwe ep Mr. Big Shot voor, die haar langs de grote poort kan lanceren en met eerste single “Best Friend” al een mooie start kende.

Terwijl “Best Friend” eerder een rustige voorproef was op het nieuwe project, gaat Wallice op “Loser At Best” voor een iets steviger geluid waarvoor ze zich liet inspireren door poppunk uit de jaren negentig. De nadruk ligt daarbij vooral op het refrein, waar er een contrast wordt gezocht met de strofes en zo furieus wordt uitgepakt. De a capella overgang versterkt de sfeerschepping alleen maar en zorgt ervoor dat de dreunende gitaren hun effect niet missen. “Loser At Best” is met andere woorden een absolute luistertip voor alle indiepopfans, want Dirty Hit heeft alweer een parel klaarstaan.

Op 23 juni verschijnt Mr. Big Shot via Dirty Hit.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sundara Karma - "Wishing Well"

Bands met een geheel eigen sound gaan of de geschiedenisboeken in, of verdwijnen in de niche waarin ze de absolute top vormen….
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 1): Tussen licht en donker

Rock Werchter 2023 is van start gegaan. Het grootste festival van België laat weer vier dagen van zich horen met muziekgroepen die…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 1): Stralend van start

Al voor de negende keer trekken fans van alternatieve muziek naar de Beekse Bergen, waar het festival Best Kept Secret al lang…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.