Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Pressure – “Say What You Mean”

No Pressure, het zijproject van Cannon Parker van The Story So Far, Pat Kennedy (Light Years) en Harry Corrigan (Regulate), brengt met hun nieuwste single “Say What You Mean” een vertrouwde dosis energie die we van hen gewend zijn. Het trio brengt wederom klassieke poppunk die ons recht naar het begin van de jaren 2000 katapulteert en ze doen dit nog steeds met de nodige flair en passie.

Muzikaal gezien blijven ze trouw aan hun roots, met snelle drums die “Say What You Mean” voortstuwen en een catchy zanglijn van frontman Cannon Parker die je meteen meeneemt. De gitaarriffs snijden scherp door het nummer heen en zorgen voor een opzwepend geheel. Hoewel No Pressure zich bevindt binnen het beperkte genre van poppunk, proberen ze toch interessante muzikale toevoegingen te doen. Terwijl de coupletten niet bijzonder opvallen en de song rustig op gang komt, is het refrein ongelooflijk melodieus. Toch is het echter de break na anderhalve minuut diep in de song die zorgt voor een echte meerwaarde. Hier voegen ze een onverwachte wending toe die de luisteraar verrast en de dynamiek van het nummer versterkt.

Naast het vrijgeven van nieuwe single, heeft No Pressure ook spannend nieuws over hun aankomende Europese tour. Op zondag 9 juli zullen ze optreden op het Ieper Fest in België, een evenement dat bekend staat om zijn diverse line-up van punk- en hardcorebands. Dit is een geweldige kans voor fans om de energieke live-uitvoeringen van No Pressure te ervaren en zich onder te dompelen in de levendige sfeer van dit festival. Met hun kenmerkende sound en ontembare podiumaanwezigheid belooft No Pressure een optreden dat je niet wilt missen.

Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
Features

Voorbeschouwing Jera on Air 2023

Jera on Air staat weer bijna voor de deur. Over net iets meer dan een week gaat het festival van de lage…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Pressure - “Bed of Nails”

Na hun naamloze debuut-ep die ze vorig jaar op ons loslieten is No Pressure terug met deze “Bed of Nails”. Veel vernieuwing…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.