Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker – “OK”

Jeremy Zucker heeft de afgelopen periode absoluut niet stilgezeten. In 2021 bracht de Amerikaanse indiepopzanger zijn album CRUSHER uit, en vertrok vorig jaar op tour door Europa. Ondertussen werkte Zucker hard aan nieuw materiaal. Tijdens dit proces merkte de singer-songwriter echter dat zijn identiteit, waarden en relatie met muziek dusdanig veranderd waren dat het voor hem de hoogste tijd werd voor een frisse start. Vandaag luidt hij dat nieuwe tijdperk officieel in met “OK”!

Op het eerste oor klinkt “OK” als een mierzoet indiepopliedje door de lieflijke, dromerige beat en Jeremy Zuckers rustgevende vocals, maar wanneer we beter letten op de tekst, horen we dat het nummer iets dieper gaat. “OK” gaat namelijk over zijn partner en hem. Beiden dealen met mentale problemen, maar het is zijn partner die kampt met suïcidale gedachten. Zucker minimaliseert deze donkere, complexe gevoelens niet, maar erkent deze juist en geeft aan er altijd te zullen zijn. Hij biedt met “OK” een vorm van geruststelling, en een geslaagd muzikaal hart onder de riem.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

259 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "I'm So Happy" (feat. BENEE)

De laatste keer dat we op het muzikale front wat hoorden van Jeremy Zucker, is ondertussen alweer zo’n jaar geleden. De Amerikaanse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single cleopatrick - "OK"

Ze kennen elkaar al vanaf de kleuterklas, hebben hun passie ontdekt in het lager, en maken sinds het middelbaar hun eigen muziek….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jeremy Zucker - "Cry with you"

Jeremy Zucker is de koning van hartverscheurende nummers. Met zijn verhalen over vriendschap, intimiteit en gedetailleerde persoonlijke ervaringen werd hij een stem…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.